fredag 25 mars 2011

Våffeldag med goda vänner...

Våffeldag och lönefredag är ingen dålig kombo och vid lunchtid idag var det betydligt mycket mer folk än vanligt ute på stan som iklädda sina nyinköpta vårkläder i ljusa natur- och pastellfärger valde bland stadens lunchalternativ. Efter gårdagens långa arbetsdag slutade jag vid lunchtid idag och passade på att ta en långlunch med min goa vän T och hennes lilla söta dotter innan jag åkte hem. Det var alldeles för länge sedan vi träffades så det var efterlängtat att få sitta ner och prata i lugn och ro utan att behöva snegla på klockan och känna stressen att man ska tillbaka till jobbet när man knappt hunnit prata om hälften av det man vill.

Gjorde ett snabbstopp på sambon jobb på hemvägen där det serverades våfflor till alla kunder och jag kunde så klart inte motstå de gyllenbruna hjärtformade godsakerna som intogs med jordgubbssylt och grädde.

Efter min dagliga vila på eftermiddagen så fick vi ikväll besök av familjen T, jättetrevligt att sitta och prata och så mycket positiv energi som lilla dottern L ger under ett par timmars besök det är svårt att få på annat sätt, blir så glad över att se hur glad hon blir när hon kommer hit och hälsar på och när hennes föräldrar berättar att hon sagt på morgonen flera dagar i rad att hon inte vill åka till dagis utan till mig och sambon istället då gör hjärtat ett litet glädjeskutt.

Hoppas nu att ni alla får en riktigt trevlig helg och att vårvädret visar sig från sin bästa sida de kommande dagarna så att vi alla kan njuta av vårsol och varma temperaturer!

Kramar Bella

(Bild lånad från google)

4 kommentarer:

Linruz sa...

Hoppas att din helg blir fin med.
Kram Lina

Linruz sa...

Hoppas att din helg blir fin med.
Kram Lina

Anne-Lie sa...

Våfflorna spar vi till imorgon, tror jag! Vilken rolig kurs du har varit på, alltid skoj att få åka på utbildning.

Kram Anne-Lie

MIN LYCKA ♥ sa...

Vi åt också våfflor (för andra ggn denna veckan faktiskt;=))

Gottt!! Bäst att njuta medans man kan! Idag var det underbart vårväder ute och har hämtat kraft, sköönt!!

Nu är det läggdags!