måndag 7 mars 2011

Äntligen har vi ljus i vår hall...Efter snart två år som husägare har vi nu äntligen fått upp taklampor i vår hall, helt mörkt har vi naturligtvis inte haft det i hallen då vi haft andra lampor, men ibland är det svårt att få tummen ur att göra vissa saker då det inte är nödvändligt även om det bara tar en kvart när man väl sätter fart, igår tog sambon tag i de två Tross spotlights från IKEA som vi haft liggandes här hemma och väl på plats så tycker jag de vita lamporna smälte in bra till vårt vitmålade tak...

En ny vecka är här och idag har jag jobbat första dagen på över en och en halv vecka, det har gått, men kroppen mår fortfarande inte bra och jag var nära på att ge upp efter ett par timmar framför datorn på kontoret, men med vilja kommer man långt och det känns skönt att vara igång igen.

Min följetong med Försäkringskassan fortsätter, hade kontakt med min handläggare senast i torsdags och då erkände hon att hon äntligen läst igenom hela mitt intyg. (Rätt skrämmande att det tog henne nästan 1,5 månad att göra det efter att ärendet hamnade på hennes bord och innan hon läst det har hon gett mig avslag trots att mitt ärende nu uppenbarligen ska behandlas på en annan avdelning...) Hon har i alla fall, trots att jag överklagat beslutat att ge mig avslag då mitt ärende ska behandlas som förebyggande sjukpenning... När jag protesterade mot att behöva skicka in alla papper igen till en annan avdelning och hamna underst i deras hög så lovade hon mig tillslut att lämna över ärendet direkt till den andra avdelningen och att be den nya handläggaren ringa upp mig. Fick inget samtal i torsdags eller i fredags så idag ringde jag upp kundcenter för att få reda på vem min nya handläggare var och fick då besked om att de inte kan se att någon överflyttning av mitt ärende skett trots att min gamla handläggare lovade att göra detta i torsdags. Nu får jag vänta ytterligare två arbetsdagar på att någon på avdelningen för förebyggande sjukpenning ska ringa upp mig... Hela den här processen är så energikrävande att jag varit nära att ge upp när jag varit som mest irriterad, ledsen och arg, men jag ska försöka orka kämpa på och inte ge mig den här gången så länge det finns minsta möjlighet eller hopp kvar om att få utbetalt den ersättning jag är berättigad till enligt alla läkare och Bedömningsteamet.

Hoppas ni haft en bra start på veckan!!

Kramar Bella ♥

2 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Oj vad du får kämpa! Läser varje dag om människor som får kämpa mot/med Försäkringskassan i olika ärenden som tycks självklara för en annan. Trodde vi levde i ett välfärdsland men man hoppas ju att man aldrig blir "riktigt sjuk".
Önskar att du slapp och att det bara blev ordnat.

Ska berätta att vi saknar lampa i vissa rum efter 5 år.....

Tack för dina uppiggande ord, jag har ju bara en förkylning, men man blir less ändå. Jag håller också tummarna för min blomma :)

Kramar från Ann-Louise

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Har sanknat blogglusten ett tag, så jag har varit dålig på att hälsa på dig.
Stackars dig vad du fortfarande får kämpa. Undrar så vart detta samhälle är på väg....
Idag ska vi in till Kba. och demonstrera mot nedskärningar på barnens skola som redan är en katastrof..... TV 4 och V.nytt ska vara där så vi får hoppas att det gör ngn nytta.
Önskar dig all lycka till med f-kassan och hoppas verkligen att du går som vinnare ur striden!
Kramar Lotta