söndag 20 mars 2011

Dop för lilla Emmie...Idag har vi varit på dop för lilla Emmie, dopcermin var precis så där avslappnad som man önskar när man inte är en så van kyrkbesökare, prästen var lättsam och lilla Emmie blev döpt utan några större protester och tittade nyfiket på prästen när han gick runt och visade upp henne för församlingen efter dopcermonin... (Tråkigt nog så åkte vi ifrån kameran hemma idag, blir inga vidare kort med mobilen...)Efter dopet samlades vi i församlingshemmet där det bjöds på smarrig smörgåstårta och den fina doptårtan som smakade minst lika gott som den var vacker att titta på...

Storebror O passar på att ta en bullbit när han tror att ingen ser honom, inga sura miner här inte utan go och glad som alltid och med bus i blicken, men ändå så redig i kyrkan. När han tröttade på att stå framme i kyrkan hos Mamma, Pappa och lillasyster gick han ett varv i kyrkgången innan han satte sig hos Morfar i kyrkbänken..

Nu har vi landat här hemma igen efter en tur söderut och dopet för lilla Emmie Linnéa Christina som blev en trevlig tillställning med god mat och trevligt umgänge efter besöket i kyrkan. Vårsolen som lyste i morse när vi vaknade gick i moln under förmiddagen och när vi kom fram till kyrkan var det disigt, dimmigt och riktigt råkallt ute, inget väder som kan liknas med vår, men ska man tro väderprognosen så är det sol och temperaturer på upp mot 10 grader som väntar i veckan som kommer och det ser jag fram emot!!

Nu blir det reprisen av Sofias Änglar innan sista delen av favoriten Solsidan börjar kl 20 som avslutning på den här helgen där jag inte vet vart tiden tagit vägen, ibland rusar tiden verkligen bara för fort och det känns som att man knappt hinner stiga upp innan det är dags att krypa i säng igen...

Hoppas nu att ni alla får en mysig söndagkväll och att ni haft en toppenhelg!

Kramar Bella

6 kommentarer:

Mia sa...

Vilken fin dag ni haft... Och ett härligt avslut med helt crazy solsidan!!! Synd att det var sista avsnittet..

Är så glad att jag har dig som (blogg)vän... Dina ord värmer!

Kramar finaste Bella !!!

Carolines hemligheter sa...

Vilken vacker bild på lilla Emmie och prästen, det är verkligen något häftigt och speciellt över en dopcermoni!!!

Hoppas att du får en bra start på veckan och att vårt underbara vårväder kommer till Bohuslän nu också, men det skall väl bli ganska varmt i hela Sverige nästa vecka? Hoppas, hoppas :-)

Stor kram till dig och sov gott!

cecce sa...

Vilken fin tårta till ett fint litet dop! Det är trevliga tillställningar...dop alltså.
Läste att ni fått er fina båt såld! Grattis!!
Hoppas ni hittar något bra alternativ till i sommar!!

Nu MÅSTE jag sova. Är helt hopplös med mina sena sittningar framför datorn!

kramar

Helenas loggbok sa...

Det brukar alltid vara så mysigt med dop! Åh vad gott med smörgåstårta och vanlig tårta!

Förstår att ni saknar båten nå sålt. Jösses vad fin! Vi ska köpa båt till sommaren, men bara en styrpulpet för att åka kunna åka ut och sola och bada med, fiska och åka vattenskidor. Nu har vi båtplats nedanför sommarhuset, men ännu ingen båt!

Hoppas du får en bra start på veckan!
Stor kram
Helena

Marie sa...

Nu är jag tillbaka igen!
Kram♥ och god morgon

MIN LYCKA ♥ sa...

Vilken ljuvlig klänning, en liten prinsessdröm;)