tisdag 29 mars 2011

Rachel Zoe för Lindex och brev ifrån läkaren...


Stjärnstylisten Rachel Zoe har inte designat plaggen ovan, men valt ut sina favoriter ur Lindex sommarkollektion som kommer finnas i butiken från och med den 28 april och stylat dem. Jag kommer utan tvekan göra ett besök i närmsta Lindex-butik för att spana in plaggen och min favorit är klänningen på det översta fotot!

Äntligen så kom idag blanketten som jag ska skicka in till Försäkringskassan ifrån läkaren som jag väntat på i nästan tre veckor med posten, inte en dag för sent. Imorgon läggs den på brevlådan med adressen Försäkringskassans Inläsningscentral i Östersund och sen är det bara att hålla tummarna för att denna är det som saknas för att jag ska få min ersättning, vågar inte hoppas, men självklart så gör jag det både medvetet och omedvetet ändå...

Det gick lättare på bassängträningen idag än förra veckan då kroppen inte alls svarade som den borde på fysisk aktivitet, men jag blev yr och illamående även idag så jag fick ta det lugnt, men så länge det går åt rätt håll och jag orkar lite mer för varje gång så får jag vara nöjd trots att kroppen inte alls är där den var före magsjuka och influensa.

Det kanske låter lite konstigt, men det är lättare att vara sjuk vintertid trots att jag som alla andra väntat och längtat efter våren och älskar sol och värme. Men att åka hem efter jobbet vid 15-tiden på eftermiddagen och gå in och lägga sig i sängen varje dag är lättare att göra när det blir mörkt klockan fyra och det är gråmulet och regnigt ute jämfört med soliga och fina vårdagar, då vill man ju bara vara ute, njuta och ta tillvara på eftermiddagen och kvällen på bästa sätt. En god vän ringde och frågade om vi skulle ta en promenad ikväll och jag blev tvungen att säga nej eftersom kroppen helt enkelt inte orkar, känns tråkigt då det oftast är så på vardagskvällarna och mitt liv är begränsat, jag är inte fri att göra det jag vill, när jag vill... Det är kluvna känslor som måste hanteras på bästa sätt och det är inte alltid det enklaste, ibland blir verkligheten påtagligare än vanligt och då kommer det en och annan tår innan man får resa sig upp igen och se det man har och fokusera på det istället för att gräva ner sig över det man inte kan göra. Inget man lär sig på en dag, men ett måste när man lever med kroniska sjukdomar och vägrar att ge upp och vill ha ut så mycket det bara går av livet med de begränsade förutsättningar man har!!

NU: Desperate Housewife och en kopp rött te som avslutning på den här tisdagen!

Kramar Bella

1 kommentar:

Anne-Lie sa...

Skönt att höra att det är på G, med pappren. Har följt en närståendes kamp om alla papper, men nu verkar det gå i lås! Snygga kläder! Svårt att motstå allt snyggt som finns i affärerna, när man går ut o kikar på lunchen!

Kram Anne-Lie