måndag 28 mars 2011

Röda Funky Chinos ifrån Mandel...

De här röda chinosen klickade jag hem ifrån Mandel i fredags och idag låg dem i postlådan och väntade på mig när jag kom hem efter jobbet... (Bilden lånad ifrån Mandel)

Har handlat ifrån Mandel flera gånger tidigare och har alltid varit nöjd med deras service och snabba leverans och idag låg det med ett svart nagellack i en liten påse i mitt paket, TACK!

Efter gårdagens både oväntade och ovälkomna snöfall så har våren idag gjort comeback här på Västkusten och det mesta av snön har töat bort under dagen. Veckans första arbetsdag är avklarad och idag var vi återigen full styrka på jobbet efter både utbildningar och skidresor under förra veckan och under de kommande åtta veckorna kommer vi även ha en praktikant hos oss.

Ringde Vårdcentralen när jag kom hem då jag fortfarande inte fått mitt intyg ifrån läkaren som jag efterfrågat i tre veckor, men förhoppningsvis så kommer det med posten imorgon för enligt sköterskan som jag pratade med så skulle det nu vara skrivet och ivägskickat, äntligen... Nu återstår att skicka det vidare till Försäkringskassan och vad som händer där med mitt ärende återstår att se...

Så mycket mer har inte hänt denna måndag... Nu tänkte jag göra ett nytt försök att läsa i kapp alla blogginlägg jag missat senaste veckan, det har inte funnits varken tid eller ork till det så nu ser jag fram emot att få se läsa om vad ni gjort i helgen!

Kramar Bella

8 kommentarer:

vitagavlar.blogspot.com sa...

Jättefina byxor! Mandel är super!

Visst är det skönt att våren återvände!? Yiippiee!

Hoppas att intyget kommer imorgon, kram Lisa

Mia sa...

De klickade jag igår... Komiskt!! Bra smak du har vännen ;)...

Tur att gårdagens snö är borta nu!!

Kram

HOUSE of ADELA sa...

Snygga! Chinos är så fint och vårligt=)

Kram och ha en fin dag!
Adela

Mia ☆ sa...

Härligt med paket i lådan =) Ännu bättre när leveranser och liknande funkar som det ska!

Surt när intyg från Vårdcentralen dröjer. Tycks inte vara helt ovanligt...

Hoppas att ni har haft fint vårväder idag! Här har vi haft blaskigt snöfall, men lyckligtvis inget som stannar på marken =)

Kram!

cecce sa...

Vilka snygga byxor. Läcker färg också!! Härligt med plagg som lyser upp lite:-)

Här händer inte heller så mycket. Mest jobb och rutiner:-) Men det kan vara skönt det också!

Vad skönt att intyget nu är på väg. Inte en dag för tidigt!!

Hoppas du har en fin tisdag!

Kramar

Annas inspiration sa...

Irriterande att du inte fått intyget, kom det i dag?

Ursnygga byxor, jag vill ha! Läckert med rött.

ha en bra kväll
kramisar från Anna

Sofia sa...

För det första, riktigt snygga byxor. Blev lite sugen att skaffa mig ett par själv. :)

Roligt att du kikade in på min blogg. :) Angående min sjukdom så har du helt rätt i att det är det en inflammation i ryggmärgen, dock så behöver den inte vara kronisk. Det som är lite lurigt med den. Ingen kan säga hur lång tid det tar innan man blir bra. Om man överhuvudtaget blir det. Det finns inte någon direkt hjälp att få, eller mediciner heller. Myelit kan även utveckla MS.

Dock så har jag haft tur i oturen, jag har blivit bättre. Hösten var en hemsk period då jag inte hade någon känsel alls i fötter och ben. Hade även en kort period svårt att gå på toa. Fick min diagnos fastställd i början på januari och läget som det var då är densamma som idag. Fortfarande stickningar i fötterna och domnade underben. Knän börjar ge med sig, värmekänslig, ischias spökar och minnet sviker något enormt.

Men kämpa har blivit ett nyckelord och ha mål. :)

Hur mår du och hur funkar din vardag?

Kramar Sofia

Emma sa...

Hejsan vännen!

Tack för dina söta kommentarer inne hos mig. Dom värmer alltid så gott ska du veta!

Supersnygga byxor du klickat hem! Älskar dessa färgklickar som kommer nu mer & mer. : - )

Hur är de annars?
Hoppas att det är bra med dig!

Sv: Rädd är bara förnamnet som jag kände mig då jag fick åka in i ambulans & lämna min lilla familj hemma. Som väl var så fick vi ett familjerum på sjukhuset & där bodde vi allesammans & hade de bra : - )

Må så gott gumman!

KRAMIS