söndag 6 mars 2011

Laundry...
Här hemma är det oftast jag som tvättar och sambon som dammsuger, en fördelning som jag är helt okej med, men var och varannan gång jag står nere i tvättstugan och antingen hänger eller viker tvätt så funderar jag på hur jag skulle vilja göra om i tvättstugan och bland annat skulle jag kunna tänka mig att sätta upp detta väggord ifrån Etsy på en av väggarna...

Vi har klinkersgolv och gott om plats för torkning av kläder och även för förvaring då det finns både garderober och skåp fastmonterade, men det jag skulle vilja fräscha upp är väggarna och sen byta ut en bänkskiva och sätt upp nya luckor framför några skåp, vill ha det enkelt, stilrent och fräscht och kanske en och annan fin detalj från bilden ovan som är hämtad från tidningen House of Garden...

Bara fantasin sätter egentligen gränsen för hur man piffar till sin egen tvättmedelsburk, men det finns också en hel del fina att köpa bl a denna ifrån Dixie...


Tvättmedelsburkar med texten `White`och `Color` finns hos Countrystyle.se...

Där även den här städhinken i emalj med tvättsymboler liksom...

tvättmedelsboxen här som även den är i emalj med tvättsymboler på finns...

Svart och vit tvättmedelshink med text i silver i från Cult, skopa medföljer och i hinkarna finns en lös plasthink för att underlätta påfyllning av tvättmedel samt rengöring...

Solen skiner och det är en fantastiskt fin vinterdag ute, känns egentligen helt galet att sitta inne framför tv:n och se på 5-milen ifrån Holmenkollen en sån här vacker dag, men min kropp är ännu inte riktigt i form så den här söndagen är vila det enda som gäller så att jag orkar ta mig till jobbet imorgon. Jag har fortfarande ont i mitt revben/muskelfäste, men hostan är bättre som tur är och nu hoppas jag att det är slut på sjukdomar för den här vintern.

Nu åter till skidåkningen och slutvarvet i VM:s sista tävling!

Kramar Bella ♥

11 kommentarer:

Mia sa...

Snygga tvättestugesaker du hittat!!
Drömmen är en stoooor vit tvättstuga ....KAnske en dag :)

HA EN FORTSATT TREVLIG SOLIG SÖNDAG!

Kramar

Marias Collage sa...

Vad mycket fint, såna detaljer gör verkligen tvättandet roligare (skriver hon med ljudet av tvättmaskinen i bakgrunden..)! Väggordet var superläckert.
En snygg tvättstuga med gott om förvaring och plats, ja det önskar man sig! Vår är groventré/ tvättstuga/ sambons klädförvaring/mm i ett, vilket inte ger några större möjligheter för "piff" tyvärr! Men drömma går ju :)
Visst är det skönt att solen tittat fram! Kram Maria

smile sa...

Hej! Vad roligt att du hittat in till mig och så kul att du lämnade en hälsning.

Apropå tvätt så är det just vad jag gjort denna helgen. Bott i tvättstugan, känns det som. Inget vidare. Då behöver man lite piff runtomkring sig, så det känns lite mindre motbjudande att kasta sig över tvätten.

kram och fortsatt trevlig söndagkväll!

vitagavlar.blogspot.com sa...

Jättefin Tvättstugeinspiration! Sjäv har jag tvättmedlet i glasburkar från IKEA och har satt fast träbokstäver i fomm av K och ett V runt! Jättefint och enkelt!

Hoppas du får en bra vecka!
Kramar Lisa

Stjärnor & Champagne sa...

Skönt att det är en till som inte har gjort något idag:) Hm ja här tvättar jag och maken städar: Stor kram till dig från mig

cecce sa...

Vilka härliga inspirerande tvättstugebilder!!
Önskar jag hade en egen tvättstuga. En av de saker jag kan sakna från mitt liv som husägare.
Men, men...man kan inte få allt!

Skönt att höra att du mår lite bättre!
Våren är snart här ska du se:-)

Ha en riktigt skön fortsatt söndagskväll!!

Kramar

Therese sa...

Vilken härlig tvättstuge inspiration, får lust att storstäda och piffa i min tvättstuga bums! Ha en fin vecka <3 Kram

uh-huh-me.com / Nettan sa...

Vilken härlig inspiration du delar med dig av. Måste erkänna att jag aldrig lägger mycket tanke på tvättstugan. =)

Fin affisch längst upp, du kan ju skriva den på datorn och skriva ut själv :)

Kram på dig - ha en toppenvecka!

Kia sa...

Hej! Vad kul att du titta in till mig. Tvättstugan är mitt rum och där har jag en trasig tvättkorg som hr mycket jag än tömmer ändå blir full igen! : ) Konstigt det där? Fina burkar du hittat.

/ Kia

Nina - Glamourmamman sa...

Jag gillar att tvätta faktiskt, så det känns helt ok att det har hamnat även på min lott :-) Och med så snygga prylar så blir det ju ännu roligare!

Emma sa...

Godkväll Sötis där!

Härliga inspirerande bilder du visar : - ) Här är de oftast jag som tvättar också. Men ibland så förvånar Jens mig ; - )

Den dagen vi får ett hus vill jag också ha lite snygga detaljer i tvättstugan. Den glöms ofta bort ju!

Hur mår du annars?
Något nytt från fk? Hoppas det ordnat upp sig!

Många Kraisar till dig!