torsdag 24 mars 2011

Auktoriserad Redovisningskonsult och ny laptop-platta...

Jag skulle ljuga om jag sa att jag inte tycker det är roligt att få presenter, och då framför allt oväntade, det behöver på intet sätt vara några dyra saker i paketen, något litet med tanke bakom är mera välkommet...
Fick den här laptop-plattan av sambon när jag kom hem idag och blev jätteglad då det är något jag verkligen behöver eftersom jag alltid sitter med datorn i knät, TACK snälla!!

Har tillbringat torsdagen på Scandic Crown i Göteborg där jag och några av mina arbetskompisar deltagit på FAR:s auktorisationsdag och blivit Auktoriserade redovisningskonsulter!

Ännu en arbetsvecka närmar sig sitt slut och idag är jag tröttare än vanligt efter en givande dag i Göteborg så det är skönt att det är fredag imorgon och sen en ledig helg utan något speciellt inbokat. Är så klart glad över att jag numera är Auktoriserad redovisningskonsult, inget som egentligen påverkar mitt dagliga arbete så mycket jfr med hur det ser ut idag, men det är en kvalitetsstämpel och kräver att jobbet man utför ska uppfylla ett antal kriterier och kontroller kommer att göras på det av FAR som är branschorganisationen för revisorer och rådgivare. Tycker det är jättebra då det blir en trygghet för kunderna och att det finns stadgar som reglerar hur man ska utföra sitt arbete är toppen.

Nu blir det Lyxfällan och lite bloggläsning som avslutning på den här dagen och ni glömmer väl inte att det är våffeldagen imorgon :)

Kramar Bella

6 kommentarer:

Marias Collage sa...

Bra tillbehör och gulligt av din sambo :) Grattis till auktoriseringen!
Får man fråga vad du har läst för utbildning inom redovisning?
Är sugen på att läsa själv nämligen inom just detta ämne! Alternativt Lönespecialist, men det känns bredare med redovisningen.
Ha det gott! Kram Maria

A House With A View sa...

Stooort grattis till din vidareutbildning, vad roligt! Och vilken snäll make som kommer hem med dataplattan, perfekt ju!

Kraaaaaaaaaaaam aka

alegni sa...

jag får gratulera till auktoriseringen! bra jobbat, bella!
visst är det kul med presenter. maken vågar sällan köpa något till mig, för han säger att jag är så kräsen. däremot öppnar han gärna plånboken när vi är ute och shoppar tillsamman och det är något jag fastnar för :)
det gick dåligt med min örtodling. jag har tydligen vattnat ihjäl mina örter, så nu har jag petat ner vitlöksklyftor i jorden i stället.
ha en finfin helg!
kram
ingela

Signe 1 sa...

stooort grattis vännen, vad duktig du är!!! vilken snäll man du har oxå:-))

hoppas du får en superdupermysig helg!!

stora kramen s

Helenas loggbok sa...

Vad duktig du är! Stort Grattis!

Presenter är ju alltid så kul att få! Tur att det är påsk snart och man kan hoppas på något fint i påskägget!

Hoppas du får en skön fredag!
Stor kram
Helena

Lena S sa...

Grattis till auktoriseringen!

Ha en bra fredagkväll.
Kramis