onsdag 23 mars 2011

Påskägg från Indiska och utvecklingssamtal på jobbet...


Fick det här påskägget av sambon förra året till påsk och det har blivit en favorit här hemma som faktiskt stått framme inte bara runt påsk. Såg att de säljs på Indiska även i år och nu finns det också en minvariant att hänga i påskriset för 39 kr/st, det stora ägget blir ditt för 79 kr...

För den som hellre vill ha färgglada påskägg finns de här turkosa och lilafärgade äggen med gulddetaljer som också kostar 79 kr/st och minivarianter att hänga i påskriset för 29 kr/st...

Påsken närmar sig och idag är det en månad till påskafton och i butikerna har det plockats fram färgglatt påskpynt och även om jag inte är den som pyntar speciellt mycket till påsk så kan det vara roligt med ett eller annat påskägg och en duk i gult. Såg att både Hemtex och Åhléns hade fått in en hel del nytt nu inför den stundande påskhelgen och på Åhléns här i stan var det dessutom 20 % på alla husgeråd, vet inte om det gäller i hela landet, men för den som spanat in något kan det ju vara ett tillfälle att så här lagom till lönehelgen slå till och tjäna en slant. För visst tjänar man pengar när man handlar billigt ;)

Gårdagens underbara vårväder har idag bytts ut mot storm här på Västkusten, temperaturerna är dock behagliga där de starka vindarna inte kommer åt och de senaste dagarna har nästan all snö smält bort så nu känns det som att det är vår på riktigt och att vintern ligger bakom oss. Började dagen med utvecklings- och lönesamtal på jobbet som gick bra, vi disskuterade bl a det kommande årets utbildningar och så blev det några kronor mer i plånboken och det tackar man ju inte nej till.

Sitter i skrivande stund och väntar på sambon som är på väg hem ifrån Borås där han varit på möte under dagen och en kurrande mage gjorde mig precis påmind om att det nog är dags för lite mat för min del nu så jag önskar Er en trevlig kväll så hörs vi igen imorgon!

Kramar Bella

8 kommentarer:

Mia sa...

Ett sådant ägg måste jag ha!!! Supersött...

Skönt med extra kronor i lönekuvertet ,.

Ha en fin kväll!!!

Kram

Cicci sa...

Vi håller också på med utbildningssamtal på jobbet. Ser verkligen fram emot höstens utbildningar nu när det är som kämpigast på jobbet.

Vad för typ av utbildningar ska du gå? Brukar ni gå SRFs eller har ni interna?

Lite klirr i kassan tackar man ju verkligen inte nej till.

Kramar

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Vilket fint ägg. Tack för shopping tipsen, alltid trevligt när man inte är så ofta i stan, ler. Idag har jag vårdat magsjuk son, men nu sover han gott så vi hoppas de är över.
Roligt med positivt lönesamtal, tur jag har en man som får lön....
Ha en fin torsdag imorgon!
Kram Lotta

cecce sa...

Vilka fina ägg! Har ett liknande det du köpt på Indiska som jag köpt någonstans, men kommer inte ihåg var:-) Fina är de!!

Läste att du fortfarande inte fått besked från F-kassan. Skrämmande....! Förstår att du är frustrerad!

Din stackare...hoppas din huvudvärk försvinner. Kan nog va så att kräksjuka och influensa bidragit till både konditionsförsämring och yrsel. Fantastiskt hur du kämpar på trots allt. Heder åt dig! Vet inte om jag klarat det...

I helgen åker jag och S. till Stockholm som du såg. Ska bli spännande att träffa våra gemensamma bloggvänner. Lite nervöst också:-) Det ska nog gå bra! Du får hänga med nästa gång!!

Kramar!

En helt vanlig mamma sa...

Vilket fint ägg, ett sånt man kan ha framme utan att det är påsk.

Kramkram

Helenas loggbok sa...

Grattis till lite tillskott på lönen och att samtalet gick bra! Brukar ju känns lite nervöst innan dessa samtal, hur mycket kompis man än är med chefen!

Silverägget är jättefint! Ett sådant skulle jag kunna tänka mig, men Indiska finns ju inte här i Luxmeburg! Ska på stan i dag, kanske kan jag hitta något fint här!

Tack för det du skriver hos mig! Det är sällan någon skriver, så jag blir så glad varje gång jag ser att du lämnat ett avtryck!

Skönt att snön är borta och att våren är på gång även hos er!
Kramar
Helena

Caroline sa...

Vilket underbart påskägg, har spanat på ett liknande och är nästan tvungen att slå till! ;)

Det är så härligt med vårväder, hoppas det når dig snart också!

Låter som ni också har mycket att stå i när det gäller trädgård, då är vi två :)

Ha en fin dag!
Kramar

Annas inspiration sa...

Äggen är jättefina,
passar bra att ha framme året runt.

Jag pyntar inte så mycket till påsk, blir nog bara lite ris och fjädrar i år och en påsktupp som redan är på plats...

herregud har du fortfarande inte hört från FK...:-(

Kramar till dig