måndag 2 november 2009

Thailand o Ullared...


Kan bli Thailand i januari...
I det gråmulna novembervädret där regnet hänger i luften kan längtan efter sol och värme inte bli annat än stor. Både jag och sambon fick i 30-års present presentkort på Ticket av familj och vänner och sen har vi önskat oss fler i julklapp så nu har vi sparat ihop tillräckligt för att göra en långresa och det känns väldigt lockande att utnjyttja dem nu i vinter. Det lutar åt Thailand och vi har hittat biljetter med avresa i början av januari, vet dock ännu inte om jag får ledigt från jobbet då vi har hög arbetsbelastning i just januari, men vi får se kanske blir det sol och värme för oss i januari!!
Har arbetat som vanligt idag och sitter just nu och tittar på femman och deras nya serie om Ullared, kunde inte låta bli att kika och jag erkänner mer än gärna att jag inte har något emot att åka dit för fynda kan man göra, men nån motta får det vara, skulle aldrig åka dit och campa och jisses vilka utmärkande personer till besökare som de filmat, men det är klart för att det ska bli bra tv väljer man väl inte att filma de mest diskreta kunderna...
Hoppas ni haft en bra start på veckan och på återseende imorgon!!

15 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Åh - hoppas verkligen ni kommer iväg till Thailand i vinter. Jag och min man var där -93 (känns som 100 år sen!) långt innan det blev riktigt poppis att åka dit. Vi bodde på öar som inte ens hade ström, men det var så vackert, häftigt och härligt!
Ha en bra start på veckan!
Kramar
Helena

Ann-Louise sa...

Ååh det vore väl precis vad du behöver, en resa till värmen mitt i vintern!! Håller tummarna för att du får ledigt!

Ja det är kul att vi bor nära och kan ses Jessi och jag. Jag blir så glad och upprymd efter våra träffar. Gott men feelgood-input ibland!

Ullared var ju bara förmycket...hur är folk egentligen? Campa där flera veckor?? Inte riktigt vad mina semetrar består av även om jag också gillar att fynda.

Kramar

Karin sa...

Hahahaha, jag skrattade gott åt ditt inlägg om ullared =) Håller med dig om campingen!
Hej förresten,
Hoppas du haft det bra de senaste dagarna!
Längresa låter underbart! Hoppas ni kommer iväg.
Önskar dig en mysig avslutning på måndag!
Massa kramar!

Cicci sa...

Vad härligt med en långresa till Thailand. Då får vi se när resan blir av. Jag hoppas att du är Sverige på Karins och mitt planerade datum.

Kramar

Karin sa...

SV. Du är SJÄLVKLART välkommen! Framöver blir det mer info om anmälning och detaljer!
Kram!

jessi sa...

Jag är helt avskräckt och kommer mog aldrig åka dit.. har aldrig varit där och inser att det bara går inte för passar inte mig alls! Säkert finns det okej saker där men klarar inte av människorna (programmet visar ju bara de udda), fula lokalerna och trängseln. då handlar jag hellre allt dyrare någon annanstans o får en härlig upplevelse!!! Men vi är olika och det är ju kul att det finns för de som gillar det!

det låter ljuvligt med Thailand, hoppas hoppas ni kommer iväg o du får ledigt!

KRAMISAR

AkH sa...

Hej, hittade till din blogg för första gången idag. Fin blogg, på många sätt! Nej, nu missade jag serien från Ullared- ville se den då jag själv är förtjust i att åka dit. Det kommer ju fler tillfällen!
Vad underbart att åka till Thailand, sol, värme och bad- billig shopping också om man vill det! Må gott!
Anna-Karin
livetharochnu-akh

Stjärnor & Champagne sa...

Åh vad jag har missat hos dig vännen..Grattis till din fina dator. Thailand inget avis näe då..Vi var där senast 2007. Såg inte Ullared, men kan tänka mig pust.

Kram till dig/ A

Jenny sa...

Hej Bella!
Vad härligt med en resa till värmen att se fram emot!

Vi tittade oxå på Ullaredsprogrammet på Femman ikväll, vilka original man fick följa, hihi! De två Göteborgsdamerna var ju supersköna:)

Ha en trevlig vecka,

kram Jenny

Therése sa...

Jo, men visst var det lite udda personer med i det där programmet...men det är väl det som är gejen också (och roligt att se!) ;-)

Jag hoppas verkligen ni kommer iväg på er resa...det hade väl varit alldeles underbart...håller tummarna!!
Kram Therése

cecce sa...

En resa till Thailand i januari låter hur härligt som helst. Hoppas ni kommer iväg!!

Har helt missat programmet om Ullared. Är det en serie? I så fall får jag ta och titta nästa måndag. Men däremot drömde jag om Ullared i natt..att jag var där...hahaha..av alla ställen!
Tokigt!

Kram

Susanne sa...

Så underbart att få åka till Thailand, vi skulle ha åkt nu i jul då mannen fyller jämt. Men det blev så mycket med denna flytt till Skåne och dittan dattan så vi får skjuta upp det :o(
Dom har verkligen fått Ullaredsdokumentären att vara helt grotesk, skulle aldrig åka efter att ha sett detta men jag vet att det inte riktigt är så här eller vad tycker du?
Ha en bra dag vännen och många kramar.

Mia sa...

Jag hoppas också på en liten Thailandsresa i slutet av januari/början på februari :)

Hoppas ni kommer iväg!

Carolines hemligheter sa...

Det låter underbart med en resa till Thailand i ruggigaste januari, hoppas att du får ledigt!

Måste säga att jag tyckte Ullared-såpan var ganska charmig, skulle gärna åka dit någon gång bara för att uppleva denna galna shoppingoas :-) Fascinerande och lite skrämmande på samma gång på något sätt...

Hoppas att du har en skön tisdag, kramar!

Reko Stil / Emma sa...

Å så härligt, jag hoppas ni kommer iväg. Vi ska också evt åka till Thailand i februari för att möta upp sambons dotter som ska resa Asien runt i 4 månader i vinter. *håller tummarna*

Hahaha, vad surt att jag inte har Femman - hade gärna sett Ullared-serien :) Jag hör till dem som gillar Ullared, man kan göra många fina fynd och det är väl enda gången det är roligt att handla nyttoprylar till huset "kolla diskborstarna! Så BILLIGT!" :) Jag hör också till dem som campat där, i tält, ett par gånger (åker man från Oslo så måste man övernatta...) så jag hör kanske till ett av dom där "orginalen" jag hört att de filmat hahaha!