söndag 15 november 2009

Trevlig lördagkväll


Min lille gudson O...

go och glad och full av energi...


En gråtrist söndagsförmiddag är på väg att övergå i lunchtid och än har här inte mycket blivit gjort. Tog en välbehövlig sovmorgon och sitter som bäst och funderar på om jag ska ta en tur ner till köpcentrat och kika lite. Ute regnar det och det är inte det minsta inbjudande att ge sig ut på en promenad som jag egentligen känner för, men det kanske får bli att dra på sig regnkläder och trots regnet för att få lite frisk luft vilket det blir dåligt av i veckorna.

Hade en jättemysig kväll hos mina goa vänner K och P igår, god mat, trevligt sällskap och lite sällskapsspel som avslutning på en lyckad kväll. Min söta lilla gudson som fyller ett år om en vecka springer runt för fullt nu, fort går det och han verkar ha precis hur mycket energi som helt, vilket så klart är underbart att se då det syns att han är ett välmående och friskt barn.

Nu börjar reprisen på Skavlan och jag ska erkänna att jag aldrig sett programmet, men hört mycket positivt om det så det får bli soffan en stund till tillsammans med Skavlan och hans gäster Carola och Ari Behn för mig denna söndag!!

3 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Här är det precis likadant; sovmorgon, grått och inte har mycket blivit gjort! Det där sabla mörkret lägger som en förlamande stämning över dagen...
Men jag hoppas att jag är snart på gång, och du med! Vem vet, inspirationen slår till när man minst anar det..

mitt skärgårdsliv sa...

Hejsan. Så söt liten gudson du har!! Kommentaren du lämna hos mig senast var säkert meningen att hamna på nån annan blogg för jag visa ingen gran på mina bilder :) hoppas du hittar tillbaka till den andra bloggen och får svar på frågan om granen!! God fortsättning på kvällen!!

Elin sa...

Ååå vilken godbit!