lördag 7 november 2009

1 år som bloggare!!!Tiden går som bekant fort och det har nu redan gått 1 år sedan jag satt ensam hemma i vår gamla lägenhet en mörk novemberkväll och till slut efter en tids funderande bestämde mig för att börja blogga. Som bambi på hal is registrerade jag mig på blogger och skrev mitt första inlägg. Till en början var bloggen ett ställe där jag kunde skriva av mig om allt och inget likt en dagbok, hade precis börjat att arbetsträna efter att ha varit helt sjukskriven i drygt ett år och sjuk de senaste tre och det var mycket tankar och en jobbig tid då orken inte fanns där samtidigt som Försäkringskassan flåsade mig i nacken och det var då så skönt att kunna få skriva av sig här på bloggen. Med tiden blev bloggen även ett perfekt sätt att flytta fokus från det som var och är jobbigt i livet då jag började läsa andra intressanta och inspirerande bloggar och att jag nu också kommit i kontakt med flera av de trevlig bloggerskorna som skriver dessa bloggar är en bonus jag inte räknat med när jag började. Det är verkligen så givande att kunna kommunicera med Er och vill jag passa på att tacka för det här både roliga och givande första år som bloggare, utan Era uppmuntrande och omtänksamma hälsningar hade det inte blivit det samma. Man kanske skulle ta och ordna en liten bloggträff här på Västkusten till sommaren och hoppas på att i alla fall få träffa några av Er...


STORT TACK för den här tiden!!!

17 kommentarer:

jessi sa...

Grattis Bella till 1 års jubileet.
Bloggträff låter skoj, jag kan ta tåget mot västkusten!!!

KRAM

Hampus sa...

Grattis älskling jag vet hur stor betydelse det här har haft för dig. Älskar dig och sluta aldrig inspirera...

Susannne sa...

Grattis på 1-årsdagen, jag firar 1/2-årsdag imorgon ;o)
Håller verkligen med dig om att detta bloggande har gett mig så mycket.
Bloggträff är alltid roligt, jag har träffat Eva och snart ska jag träffa Ann-louise :o)

Kram

Therése sa...

Va kul...grattis till ett år med bloggen!!
En bloggträff på västkusten låter ju kul...bor ju faktiskt inte jättelångt bort ändå ;-)
Kram på dig!!

jagochmitthem sa...

Grattis på 1-års dagen!!!

Kram Annette

mitt skärgårdsliv sa...

Grattis till 1 års dagen!! Håller med om att bloggandet ger mycket! Ha en riktigt bra dag!

Carolines hemligheter sa...

Grattis till ditt första avklarade bloggår! Visst är bloggandet roligt & givande på massa olika plan, dock lite beroendeframkallande ;-)

Hoppas att du har en mysig söndag, kram!

PS. Bloggträff på Västkusten nästa sommar låter härligt, min familj har sommarhus på Skaftö så jag kommer gärna över till dig :-) DS.

Signe 1 sa...

Grattis Bella till 1 år som bloggerska!:-) Visst är det kul med bloggandet och det har öppnat så många nya dörrar och man har fått så många 'vänner' ute i cyber som är helt ovärderligt!! Bloggträff vore kanon:-) Kram Sofia

Susanne sa...

Önskar dig en skön söndag :o)

Kram Kram

Malena sa...

Bloggträff på västkusten? JA!

Grattis och KRAM!

Cicci sa...

Grattis på ett års dagen! En bloggträff på Västkusten vore jätteskoj! Jag hoppas verkligen att du kan komma på Karins o min i januari.

Kramar

Linruz sa...

Gratis till 1årsjubileumet.
Har inte kikat in här förut men ville ändåp säga Grattis.
Kram Lina

Viktoria sa...

Bloggträff,det lät ju hur roligt som helst! Även om jag kankse inte är helt anonym för dig men... Om man blir bjuden eller inte så var de en rolig idé! Man läser ju några bloggar varje dag ;) Alltid kul o träffa personerna bakom orden!
Ha en trevlig söndag!

Fröken Fräken sa...

Gratulerar en dag i efterskott! Jag tror att det är väldigt bra att ha någonstans där man kan skriva av sig. Får man tankarna på pränt så är det som att man släpper dem, och de mal inte på i huvudet längre. Och roliga tankar är det ju bra att skriva ner så att man kan minnas dem senare!!

Livet hemma hos Linda sa...

Grattis till 1-års jubileet!!

En bloggträff låter inte fel. Man är allt lite nyfiken på vad det är för personer som gömmer sig bakom bloggarna:)

Kraam

Annas inspiration sa...

Grattis till ditt första år.
Det är så himla skoj att blogga.
jag kommer gärna på bloggträff :-)

stor kram

Reko Stil / Emma sa...

Stort grattis till ettårsfirandet! :) Jag hoppas du får många glada blogg-år framför dig som blir lika givande som detta!

Kram och fortsätt som du gör! :)