onsdag 18 november 2009

Tekniken ska bara fungera...


Min nya fina dator som bara är ett par veckor gammal fungerar tyvärr inte längre...

Idag har det varit en allt annat än bra teknikdag för min del. Imorse kunde jag inte låsa upp min mobiltelefon då knapparna inte fungerade, och när jag nu ikväll startar min dator fungerar inte tangenterna på den. Så ingen fungerande mobil och ingen fungerande dator (lånar sambons nu) och man inser vad beroende man är av fungerande teknik...

Varför dessa teknikproblem?? En snubblande sambon som tillsammans med sin dator igår skulle förflytta sig från matbordet till sin fåtölj är orsaken. Stackarn snubblade på sladden till sin dator och ramlar handlöst över mig som sitter i den andra fåtöljen samtidigt som han med en hand försöker balansera sin egen dator så att den inte ramlar i backen, min dator flyger i golvet, en mugg full med te välter ut över bordet, sambon skrapar i sin egna arm i samma bord och slår huvudet i fruktskålen som står framme. Min handflata hamnar på hörnkanten av bordet och med sambons drygt 100 kilo över så den är öm, svullen och blå idag. Innehållet i temuggen letade sig så klart ut över både bord, golv, min mobil som låg under bordet och min dator, därav icke fungerande tekniska prylar idag och allt pågrund av en simpel, men ack så olycklig förflyttning från matbord till fåtöljen och lite tv-tittande en vanlig tisdagkväll. Hur var det nu, det flesta olyckor händer i hemmet... Det viktigaste var så klart att det gick bra med oss, en ömmande hand och arm kan vi leva med och tekniken, ja det finns ju någon i detta hem som arbetar med sånt så jag överlämnar det till honom!!

Håller tummarna för att jag kan snart kan blogga från en egen dator igen och kika in hos er!!

7 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

Hej!
Stackars er, vilken otursdag! För oss har det oxå varit sådär ett tag att allt bara slutar att fungera på ungefär samma gång. Lika var det när vi skulle flytta hit och sålt huset. Då pajade det mesta där hemma som vi fick köpa nytt, typ frys och andra saker.
Hoppas ni får ordning på alla saker och att de fungerar snart igen!
KRamar
Helena

Signe 1 sa...

Stackars dig, vad sur man blir när inget fungerar och allt bara strular, morr!! Hoppas att det ordnar sig snart vännen!! Ha en fin dag, kraam Sofia

Maria sa...

Ojojoj! Tur att det gick bra för er i alla fall. Det låter nästan lite komiskt när du beskriver händelseförloppet. Jag hoppas att de tekniska pryttlarna tillfrisknar och att ni kan skratta åt elendet om en inte allt för lång framtid. Lycka till!

Ha en fin torsdag!
Stor Kram

A home far away sa...

Ah stackare visst blir man så trött när det inte fungerar, jag blir helt tokig! Kan ju ingentin om datorer så jag kan ju aldrig lösa det heller..

Lycka till!

Ha en fin dag!
Kram Gunilla i Singapore

Livet hemma hos Linda sa...

Stackare, vilken otur du har haft! Man märker när allt slutar fungera samtidigt att man är väldigt väldigt beroende av alla teknikprylar. Både på gott och ont antar jag;)

Hoppas den här dagen blir lite bättre:)
Kramar

Mia sa...

Oj, vad trist :( Håller alla tummar och tår för dig och dator!

Kram

Karin sa...

Hej gumman!
Det var en väldigt händelserik kväll hos er =)
Läste ditt förra inlägg, och jag kan bara säga att "efter regn kommer solsken"
Jag är äntligen på väg tillbaka till livet efter en down period.

Trots att det är jättejobbigt när man är som mest down, så är det då man är tillbaka på bättringsväg man känner att man verkligen lever.
Försåtr du vad jag menar?

Ger dig massa energikramar!!!