måndag 23 november 2009

Biverkningar och Klemensdag...


Bilden är tagen under lördagens promenad nere vid havet, så skönt att komma ut i friska luften när det inte regnade...


En segelbåt trotsade novembervindarna och var ute på havet och seglade...

Ytterligare en regnig dag är snart till ända och jag är så förbaskat trött på regn nu, fast vem är inte det, så det tjänar inte så mycket till att sitta här och klaga på sånt man inte kan påverka, men man kan ju alltid få önska sig en lite längre comeback av solen än den lilla korta visit den gjorde i lördags...

Idag är det Klemensdag och enligt gammal tradition kan man idag spå vintervädret. Klemensdagen ansågs förr som den första riktiga vinterdagen och "Om Klemensdagen är mild, så blir vintern mild", sades det. Får väl se om det stämmer...

Har varit hemma ifrån jobbet idag då jag tyvärr fått biverkningar av vaccinet jag tog i fredags, blev dålig natten till söndag med feber, illamående och svullna körtlar och var igår sängliggandes nästan hela dagen, men envis som jag är så gick jag upp i morse och duschade och trodde nog att jag skulle fixa att gå till jobbet, men när jag väl kom upp från duschen var jag så yr att jag helt enkelt fick inse att jag skulle tillbringa dagen i sängen och ringde och sjukskrev mig. Nu har jag gått upp och sitter i soffan och tittar på gamla Vänner-avsnitt, tänk att man kan se dem precis hur många gånger som helst och det är fortfarande lika bra!!

Hoppas ni haft en bra start på veckan och på återseende imorgon!!

15 kommentarer:

Reko Stil / Emma sa...

Tråkigt att höra att du blivit sjuk av vaccinet! Jag hoppas du kryar på dig snart!
Kram :)

Livet hemma hos Linda sa...

Stackare! Hoppas du snart blir bättre.

Många krya-på-dig kramar

Malena sa...

Tänk vad olika det är med den där sprutan. Jag kände ingenting alls.

Hoppas du är bättre nu!
Kram!

Cicci sa...

Vad tråkigt att du fick biverkningae! Jag hoppas verkligen att du kryar på dig snart!

Kramar

Susanne sa...

Tråkigt att du blev dålig av vaccinet, hoppas du snart blir bättre. Jag älskar också dessa vänneravsnitt och kan se dem hur många gånger som helst ;o)

Kram

Susanne sa...

Tack för fina ord, det känns redan bättre och jag längtar faktiskt till flyttlasset går :o)

Kraaaam fina du

home by lina sa...

Tråkigt med biverkningar =( men det är nog bäst ändå så det inte börjar växa knorr där bak på dig =)Jag ska kolla upp det där var man kan rösta, har bara fått veta att jag kanske kommer att vara med bland de nominerade! KRAM Lina

Stjärnor & Champagne sa...

Fy vad trist...Jag tycker att det är lite läskigt hur alla reagerar på denna spruta. Vi har ju inte tagit den ännu.Den maten ser inte fel ut som ni har gjort, mums. Och stort grattis till gudsonen ....
Stor kram Anne

Carolines hemligheter sa...

Usch, vad jobbigt att du åkt på riktigt jobbiga biverkningar! Det fick jag också och armen värkte nästan en vecka... Men nu känns det jäkligt skönt, nästan som man vore resistent mot alla bakterier i världen ;-)

Sov gott och hoppas att du mår bra imorgon, kramar!!

Signe 1 sa...

Usch och fy, blev du oxå dålig av vaccinet!! Jag fick oxå feber som höll i sig en dag ungefär...
Krya på dig vännen!! Kram Sofia

Helenas loggbok sa...

Hej Vännen!
Hoppas att du mår bättre idag. Attans jäkla spruta. Wilma har fortfarande efter 4 dagar feber och hosta efter sin spruta. Nu ska vi snart till doktorn.

Här är det oxå regn och rusk. I ett dygn har det nästan stormat så vi tyckt att det varit otäckt. Nu har blåsten gett med sig men det rengar och är trist. Riktigt innersittarväder.
Ha det gott och krya på dig!
Kramar
Helena

jessi sa...

Krya på dig vännnen! Trist med biverkningar. Därför väntar vi med att ta efter vår resa, vill inte riskera förstöra den. I vår stad börjar allmänna vaccinering på torsdag o vi åker på lördag..

KRAM

Emma sa...

Hoppas att du kryar på dig & att du mår bättre idag?

Jag fick också biverkningar. Fick feber & influensaliknande symtom. Inget vidare!

Ha en skön kväll!

Kramisar Emma

erica sa...

Hej hej! Kikar in och lämnar ett litet avtryck...jag bloggar också, en hel del om inredning, mode och livets goda=) Nu blir det en massa julinspiration och pyssel!
Kram från mig (Erica)

http://erica.myshowroom.se

Ann-Louise sa...

Jag gillar ju inte kalla vintrar så jag hoppas det stämmer. Vi hade faktiskt lite sol idag!!

Stackare, vad surt att bli sjuk =0(
Hoppas du mår bättre nu och inte blir sämre!

Kramar