fredag 27 november 2009

Välkommen helg!!!


Nytt glas på vår kamin är monterat idag, brasan brinner och sprider ett mysigt sken, värme och sprakar samtidigt hemtrevligt...

Så var det helg igen och ytterligare en arbetsvecka har sprungit iväg, en vecka som delvis tillbringats i sängen och soffan då svininfluensavaccinet totalt däckade mig under flera dagar och jag tror jag prickade av de flesta biverkningar som stod i den där lilla foldern man fick med sig från Vårdcentralen. Nu är jag på benen igen om än lite extra trött efter 4 dagar med feber så rätt skönt med helg om ni frågar mig.

Några adventsljusstakar och stjärnor är nu på plats i våra fönster och adventsstämningen börjar infinna sig, tyvärr har jag inte orkat pynta och fixa inför advent som jag önskat, men det kommer...

Har som vanligt på fredagarna sett på IDOL och väntar nu på att röstningen ska bli klar, bäst ikväll tycker jag utan tvekan att Erik varit, han är ju så grym grabben!!!

Har fått en utmaning som jag ska ta tag i nu så den kommer imorgon. Tills dess önskar jag er en riktigt bra start på denna 1:a advents helg!!

8 kommentarer:

Carolines hemligheter sa...

Spännande nu, såhär inför utröstningen :-) Jag hoppas att Calle får åka hem idag, jämfört med Erik så är han inte alls lika bra tycker jag. Vem tror du får åka ikväll?

Kramar!!

Ann-Louise sa...

Så skönt att höra av dig. Har faktiskt oroat mig lite och undrat hur det gick för dig efter vaccineringen.

Man vill ju köpa en massa nytt varje år tycker jag men får hålla igen. Julen är ju så kort tid tycker jag.

Här är också Idolkväll och jag vill att Marinette, heter hon så?, åker hem ikväll. Erik är bäst!

Kramar

milla-andante sa...

Nu gick ju Erik vidare till Göteborg, kul! Tove var ju grymt bra ikväll också!
Usch så tråkigt med vaccinbiverkningarna... båda mina barn blev också dåliga, medans maken inte kände någonting. Men visst undrar man vad de sprutar in... samtidigt som man inte vill ha den där influensan. Hoppas du mår ännu bättre imorgon och kan njuta av helgen!
Härligt med brasa!!
Kram

Carolines hemligheter sa...

Nonstop är riktigt nostalgigodis, har för mig att det fanns i "flygfrakt" (godislådan som man kunde köpa på flyget för massa år sedan) som jag fick ibland när pappa hade rest i jobbet. Det var lycka :-)

Kramkram!!

cecce sa...

Hej!
Vad skönt att du mår bättre. Vår granne som är din ålder har också blivit jättesjuk av sprutan och fick åka till akuten i går. Stackars dej! Skäms nästan för att säga att jag inte fått några biverkningar alls. Knappt ont i armen. Liksom själva sjukdomen verkar biverkningarna slå väldigt olika.

Jo..ljusen var tunga fast så gräsligt många köpte jag inte. Men blockljus, doft ljus, långa vita stearinljus och tre riktigt snygga stakar blev det.

Hoppas nu du kan njuta av helgen!
Har inte heller hunnit pynta så mycket utan fortsätter i dag.

Kramar!

Helenas loggbok sa...

Vad skönt att du mår bättre. Rackarns spruta!

Hoppas du får en skön adventshelg och får krafterna tillbaka och fixa och greja!

Vet du, jag har aldrig sett ett program av Idol, det är nästan så man skäms.

Kramar
Helena

Karin sa...

Hej söta Bella!
Haft en bra helg hittills?
Själv har jag ansträngt mitt bankkonto idag med massa shopping =)

Hoppas du mår bra!
Massa kramar!!!

Fröken Fräken sa...

Det enda som var bra med det där överdekorerade hotellet var att de hade öppna spisar som sprakade överallt! Myyyys!
Min pappa blev också rätt risig efter att han vaccinerat sig, låg sjuk i över en vecka.. känns ju lite skumt, att bli sjuk när man vaccinerar sig för att inte bli sjuk!.. hoppas läget är bättre nu med dig!