tisdag 24 november 2009

Feber och fint från Nordljus...Fint från Nordljus i väntan på advent...
Ännu har ingen griseknorr vuxit ut på mig och inte har näsan förvandlats till ett mindre vackert gristryne heller, men vad det var för gift de sprutade in i mig i fredags det funderar jag på då jag fortfarande har feber, ont i kroppen, svullna körtlar och är illamående, känns som om det borde gå över nu. Börjar bli lite smått orolig för att det kanske inte var en så bra ide att ta vaccinet med tanke på att mitt immunförsvar inte är som ska, men samtidigt så kan man ju vända på det och tänka tanken på hur dålig jag förmodligen blivit om jag fått influensan om kroppen reagerar så här på vaccinet. Bäst att inte fundera för mycket utan istället lägga energin på att vila och försöka bli frisk igen.
Nu en varm kopp te och kvällens avsnitt av de desperata hemmafruarna innan det är dags att krypa i säng igen och hoppas att en god natts sömn gör att jag imorgon är fri från sviterna efter svininfluensavaccinet!!

6 kommentarer:

Annas inspiration sa...

Hej snäckan!

Nordljus har så mycket fint.
Synd att du fick en massa biverkningar, krya på dig!

massor med kramar

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå vännen...Nu borde du ju vara bättre om det är sprutan.Äsch donar inte så mycket, har inte börjat ännu. Just nu har kjag ingen ork i kroppen, känns osm att jag är sjuk. Jag avskyr hösten, jag är en vår människa så detta är döden för mig.Detta mörker, inte underligt att jag behöver ljus hihi...

Krya på dig/ Stor kram Anne

Signe 1 sa...

Hoppas du kryar på dig!! Håller med, vad vaaar det i det där vaccinet egentligen??:-(. Stor kram Sofia

Helenas loggbok sa...

Hej!
Stackars dig. Vad var det i det där vaccinet vi har pumpat i oss igentligen. Vår doktor här i byn, som jag varit hos 2 dagar i rad med barnen, är inte glad på oss att vi tagit vaccinet. Efter vad han säger så känns det ju ännu hemskare att man tagit den där sprutan. Här har de inte riktigt samma åsikter som i Sverige. Hur som helst så var det nog inte vaccinet Wilma blivit så sjuk av, utan det kanske triggade igång en förkylning eftersom nu Hjalle har fått det oxå.
Hoppas du kyrar på dig snabbt och kan mysa i soffan framför bra TV!
Stor krya på dig kram
Helena

Reko Stil / Emma sa...

Tråkigt att höra att du fortfarande är sjuk! Jag hoppas du får må bättre snart, det är alltid lika tråkigt att vara sjuk. Det är som man säger "den friske har tusen önskningar, men den sjuke har bara en".

Nordljus har verkligen mycket fint, ska gå in där sen och kolla mer :)

Sköt om dig och krya på dig!
Kram!

Susanne sa...

Tråkigt att du blev så här dålig av sprutan :o( Hoppas du snart blir bättre.

Kram vännen