fredag 20 november 2009

Nöff Nöff...


Söt liten tyggris som finns att köpa hos Countrystyle och jag behöver väl knappast säga att jag gillar den här svinvarianten bättre än den elaka influensan som härjar i världen just nu...
ÄNTLIGEN HELG!! Den här helgen är verkligen efterlängtad, har varit så trött och haft total brist på energi de sista dagarna så det ska bli helt underbart att kunna få sova ut i två dagar och försöka samla kraft för fortsättningen av denna mörka novembermånad.
Åkte till Vårdcentralen idag vid lunchtid och tog svininfluensavaccinet och jag är så positivt överraskad över hur smidigt det gick på Vårdcentralen, bra organisation så allt gick snabbt och enkelt och ingen behövde bli irriterad över att folk gick före i kön. Har ont i armen de stack i, men annars så känner jag ännu inte av några andra biverkningar ännu så det är skönt!
Sambon står och lagar mat nu så jag passar på att låna hans dator en liten stund samtidigt som Idolerna ikväll sjunger kärlekslåtar, med andra ord en riktigt skön fredagkväll!!

9 kommentarer:

cecce sa...

Ha en trevlig kväll min vän!
Å hoppas du slipper fler biverkningar!
kram

home by lina sa...

Vad bra nu slipper det växa tryne på dig....appropå vaccination =)Men vilken otroligt fin liten nasse, gillar rött och vitt, känns så fräscht till jul! Ha en bra helg! KRAM Lina

milla-andante sa...

Tänk att något så gulligt kan vara så farligt... bra att du vaccinerat dig!
Vilken otrolig otur med datorn och snubblandet... och visst är det "bara prylar" och tur att det gick hyfsat bra med er... men ändå!
Ha en lugn och skön helg!
Kram

Susanne sa...

Riktigt söt liten gris och definitivt bättre än svininfluensan som verkar ha tagit fart ordentligt i Sverige. Hoppas du inte får några biverkningar, jag hade som du bara lite ont i armen.Jag känner igen tröttheten, så idag när solen skiner så fantastiskt, ska jag ut och njuta av den :o)

Ha en bra dag och ta hand om dig
Kramisar

Helenas loggbok sa...

Hej!
Vilken söt liten gris!
Vi tog oxå vaccinet igår. Nu ligger Wilma helt utslagen med feber och hudvärk. Hjalmar och jag har bara jäkligt ont i armen och känner oss lite konstiga, men inget mer. Hoppas hon piggar på sig för att kunna spela tennismatch imorgon.
Hoppas du får en skön helg och kan vila och mysa!
Helena

Signe 1 sa...

Åhh vilken liten goding, ja vilken tur att han inte kan smitta ialla fall, hihi;-) Önskar dig en härlig lördag, kraam Sofia

Cicci sa...

Tråkigt att din datori fungerar! Men tur att ni har 2 stycken :)
Är också väldigt trött av november och dess mörker. Hoppas att du är ute och njuter av solen nu när den har tittat fram.

Kramar

jessi sa...

skönt att ha vaccinerat sig. Vi får vänta ett tag till men jag har ingen brådska.. har hört att det är långa köer o kaos här.. men vad göra!

Hoppas du får en mysig helg!

KRAM

Elin sa...

söt liten gris...
Hoppas att du slipper biverkningar, men det tror jag!