lördag 14 november 2009

Jimmy Choo


Idag släpps H&Ms nya kollektion i samarbete med Jimmy Choo...

God Morgon Lördag!

Nyhetsmorgon, god frukost och lite bloggläsning så ser min lördagmorgon ut och det är helt i min smak. Skönt att kunna gå upp och sitta i lugn och ro med sitt morgonte och bara njuta av lugnet då sambon fortfarande sover. Funderar på att försöka ta mig ut på en promenad, men börjar inse att jag nog får tänka om då jag snubblade över en tröskel här hemma igår så jag har en tå som är blåfärgad och svullen, och då den inte går att böja är jag lite fundersam till hur hel den egentligen är, ont gör det i alla fall...

Idag kommer vi förhoppningsvis att få inkopplat vårt larm och det ska bli så skönt när det är på plats. Senare i eftermiddag blir det ett besök hos våra fina vänner K o P och min lille gudson O som nu blivit så stor att han börjat gå och nästa helg fyller lillkillen 1 år!!!

Har försökt att gå in på H&Ms webshop utan att lyckas, det är tydligen fler än jag ute i landet som är nyfikna på deras Jimmy Choo kollektion som släpps idag. Får helt enkelt kika in senare och hoppas på bättre lycka då, frågan är väl bara hur mycket som finns kvar vid det här laget, gästkollektionerna brukar ju försvinna lika fort som de släpps...

Hoppas ni får en riktigt trevlig lördag!!

9 kommentarer:

Karin sa...

Hej vännen,

Jag var inne och kikade på H&M, men allt var typ slut.. Hade velat ha ett par av deras ballerinaskor.. Men men, det är ju inte hela världen.
Hoppas du mår bra idag. Jag ska sätta igång med städning och sen blir det lite jobb.
Ha en mysig lördag!
Kramar!

mariaemb. sa...

Mmmm, den där pajen ser väääädigt god ut! Jag är hungrig nu! :)

Vilken härlig vinterbild du har bytt till! Längtar tills snön kommer, här har det regnat konstant hela dagen....Trist!

Ha en fin lördagskväll!
Kram Maria

ernst sa...

hejsan,kikar in o önskar dig en trevlig kväll,kram

Jenny sa...

Hej Bella!
Vilka klackar på skorna på bilden! Ingenting för mig, jag föredrar platta skor:)

Ha en fortsatt trevlig helg!
Kram Jenny

Jess sa...

Ja skorna du har på bilden är ju hur fräcka som helst! Jag skulle tro att det mesta tar slut hur fort som helst, men önskar dig lycka till med att hitta något!

jessi sa...

Godmorgon!

ja det var helt omöjligt att gå in på deras sida. Kollade igårkväll o kvar fanns en fin väska för 2000kr men känns lite mycket just nu att lägga på det...

Hoppas ni hade det mysigt med vännena igår!

Trist med tån, hoppas du slipper värken snart.

KRAM

cecce sa...

God morgon!! Hoppas du hade trevligt i går med dina vänner. Får nog kika in hos HM..det lät spännande med den nya kollektionen!
Hoppas du får en fin söndag!
Kram

sara - Glitterögon sa...

Ajaja, en svullen och ond tå låter inte särskilt roligt.

Måste nog också ta en titt inne hos HM nu :)

Ann-Louise sa...

Choo skorna är som småpraliner, men jag skulle aldrig kunna trippa runt i dem. Lite för mycket pengar för att ha stående på en hylla. Men om nån ville ge mig ett par så skulle jag tacka =0).

Hoppas du haft en bra helg och får en skön söndag idag!

KRAM