fredag 14 oktober 2011

Välkommen helg!


Välkommen helg!

Arbetsveckan är avslutad och hämtmat stod på middagsmenyn i vårt hem denna kyliga fredagskväll. Ibland är det skönt att unna sig den lyxen och bara kunna sjunka ner i tv-soffan och slippa stå vid spisen när man är trött. Sitter just nu med mätt och belåten mage efter att ha ätit pasta o kyckling med karl-johan pesto och tittar på Idol även om jag tycker programmet börjar bli lite uttjatat efter ett antal säsonger, men det duger bra som lättsam underhållning ikväll. Det kommer bli tidig sänggång idag trots att två lediga dagar väntar då vi får hantverkarhjälp imorgon med att bygga trappa in till huset och tanken är att köra igång redan vid åtta-tiden.

Vill avsluta med önska Er alla en riktigt trevlig fredagkväll och ge Er Torkild Sköld:s kloka ord att ta med på vägen. Glöm aldrig att "Du är bäst på att vara du" !!

Kramar Bella ♥ 

7 kommentarer:

Susanne sa...

Mycket kloka ord!
Önskar dig en trevlig helg.

Kramen

HOUSE of ADELA sa...

Låter som en jätteskön fredagskväll hos er;) Härligt fina ord, något att verkligen tänka på när vi rusar iväg ibland och ska vara som alla andra...;)

Kramar och önskar dig en härlig lördag!
Adela

mammaxtre sa...

Jag tänker att det positiva med att ha blivit 40 + är att man just slutar upp med sådana dumheter som exempelvis att jämföra sig med andra. Det är inte så tokigt att bli äldre :-)

Ha en fin lördag Bella

Marie sa...

Kloka ord!!
Så skönt att få lite hantverkarhjälp, man kan inte göra allt själv.
kram

Vardagslyx sa...

Visa ord! Kan man behöva påminna sig om ibland.

Ha en riktigt skön helg!

Kram Pernilla

Helenas loggbok sa...

Det är så gott och smidigt att ibland köpa "hämtmat". Vi brukar göra det en kväll någon gång varannan vecka. Det är lyx för mig att slippa stå vid spisen varje dag.
Hoppas ni får en härlig helg!
Kram
Helena

Anne-Lie sa...

Dina visdomsord tar jag med mig! Så tänkvärda ord det är, men så lätt att glömma. Tack för din omtanke, hoppas att du får en skön helg.
Kram Anne-Lie