fredag 21 oktober 2011

En favorit i repris...Förra året köpte jag de här gosiga tofflorna på Hemtex för endast 199 kr och de har varit så sköna, varma och välanvända att de nu är helt slut.. 


Till min stora glädje hittade jag likadana på Hemtex idag, priset var höjt till 249 kr, men det hindrade mig inte från att köpa ett nytt par som med all säkerhet kommer bli lika välanvända som förra årets...

Go Kväll!

Visst är det något speciellt med fredagkvällar, lugnet lägger sig efter avslutad arbetsvecka, man lagar lite god mat och bara kopplar av med vetskapen om att två lediga dagar väntar. Nu vet jag att det är många av er som arbetar även på helgerna och att ledigheten då infaller på andra veckodagar vissa veckor, men för oss kontorsråttor som arbetar 8-17 varje vardag, vecka efter vecka så är just fredagskvällarna lite speciella. Lite olika önskemål om kvällens middag slutade med att vi lagade kyckling till sambon och lax till bloggerskan själv, båda blev mätta, nöjda och glada och några matlådor blev det också, perfekt att ha till den kommande arbetsveckan.

Just nu brinner det i brasan, fötterna är i stoppade i mina nyinköpta tofflor, godisskålen står på bordet, Hellenius hörna visas på tv:n och laptopen är placerad i knät, en helt okej fredagkväll om ni frågar mig!

Vill önska Er alla en mysig fredagkväll och en riktigt trevlig helgl!

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Ja visst är det är skönt med arbete mån-fre! Det räcker så bra så. Mysiga tofflor.
Kram Anne-Lie

Helenas loggbok sa...

Älskar fredagar och fredagsmys i soffan med god mat och ett glas rött! Lördagar är ju oxå OK, men ändå inte samma sak som fredagar!
Mysiga tofflor. Här på stengolven utan golvvärme måste man ha tofflor nästan året runt.
Ha en skön fortsatt helg!
Kram
Helena

emma sa...

Urmysiga tofflor! Eller vad ska man kalla de,stövlar? : - )
Sådana står på min önskelista nu minsann!

KRAM

Anonym sa...

Tips Netto hade kallade bootstoffel inte så hög som din en i olika mysiga höstfärger och en isvart-grå-vitskalan ursköna stickade med fleccfoder halkstjärnor under.för 49kr. Köpte först en ,gick tillbaka och köpte två till så nöjd var jag med dom,helt perfekta.

Bella sa...

TACK för tipset om toffloran på Netto!! Ska absolut spana in dessa nästa gång jag åker förbi en Nettoaffär :)