söndag 9 oktober 2011

Helgen som varit...


I fredags beställde jag hem fyra kubik ved som staplats i helgen...


Thujor som ska klippas ner till våren för att det nya räcket ska komma fram har planterats framför altanen...


och nyblivna 1-åringen E har firats på bästa sätt med både tårta och presenter...

Helgen har som vanligt gått i ett rasande tempo och arbete hemmavid med vedstapling, plantering och annat trädgårdsarbete har kombinerats med 1-års firande av lilla E och inflyttningsfest hos min kusin. Tyvärr missade jag helt att fotografera vid den trevliga tillställningen på lördagskvällen där det nyblivna samboparet  bjöd på jättegod buffé och trevligt umgänge. Svärmor har varit på besök idag och fått hjälp med däckbyte av sambon och nu är det en trött bloggerska som sitter bakom laptopen. Inte helt oväntat då helgen varit lite väl tuff för mig, men så är det ibland och vill man göra både trevliga saker och dessutom hinna med det som måste göras så får man räkna med att det kommer surt efteråt. Blir en tidig kväll för mig idag och förhoppningsvis så hjälper en god natts sömn för att jag ska vakna piggare imorgon!

Kramar Bella ♥


8 kommentarer:

Nazima sa...

Goḱväll!
Låter osm en härlig men aktiv helg. och vilket sött litet födelsdagsbarn!
Önskar dig en fin vecka!
Kramar

Kia sa...

Ved behövs nu! Vi har börjat elda och det gör vi ända tills april. : ) Men det är mysigt.

Jag ska också ta en tidig kväll och lägga mig och läsa. Har börjat med Änglamakerskan och som jag trodde så vill man inte sluta.

Kram Kia

Anne-Lie sa...

Va ni grejar och håller på! Här känns det som tiden bara rinner iväg, skulle behöva en ledig fm hemma för att komma i fatt!
Ha en skön vecka!

Anne-Lie

Helenas loggbok sa...

Vad ni har hunnit med mycket i helgen! Förstår att det lätt blir bakslag när du ansträngt dig och gjort lite för mycket. Jag har redan varit en runda i sängen och försökt somna tidigt, men det gick inte, så nu är jag uppe igen framför datorn och partiledardebatten. Kanske det kan göra mig lite sööööömning......
Kram
Helena

Helenas loggbok sa...

Är nog lite trött ändå, för jag stavar visst som en kratta!
God Natt!
Helena

Anonym sa...

Bella som frisk person blir man trött av att hålla på som det du gör,så det är inte bara du som blir trött kan jag lova.för att inte va frisk med de diagnoser du har gör du mycket.

Annas inspiration sa...

Helgerna går sååå himla fort!
Hoppas du fått en bra start på veckan.

Ser att du fått en tråkig kommentar här ovan, hoppas du kan strunta i den. Den personen känner inte dig & har inte helheten!

Kramar Anna

camilla sa...

Full fart! Härligt! Hoppas det går bra med era projekt! Jag ska ta och spana in klädhästen du skrev om från IKEA, så tack för tipset!

Må så gott och ha en bästa vecka! Kramar