torsdag 6 oktober 2011

Svart o vitt från HM och nya nackövningar...


Kombinationen svart och vitt är en klassiker som sällan bli fel och är en personlig favorit i både inredning och på kläder. Något annat jag är svag för är stickade tröjor och idag hittade jag den här på HM  för 199 kr. Den finns även i petrolium och lila och ett tips till er som är clubmedlem är att alla medlemmar får 10 % hela sortimentet just nu...

Jobb, besök hos sjukgymnasten och ett snabbt stopp på köpcentrat för lite mathandling på hemvägen, där har ni min dag, just det, råkade slinka in på HM också. Fick med mig en svart vit stickad tröja som jag är helt övertygad om att jag kommer få stor användning för då man både kan klä upp och klä ner den.

Besöket hos sjukgymnasten var givande och jag har fått nya övningar att göra för min onda nacke. Jag fick göra lite tester som gjorde mig både illamående och yr beroende på att jag har så mycket spänningar i just nacken, mindre trevligt, men det positiva är att övningarna förhoppningsvis ska kunna hjälpa mig, så nu kör vi igång med dem och hoppas på det bästa!

Ikväll börjar ett nytt program på trean om ofrivillig barnlöshet med Renee Nyberg som jag tror kan bli både intressant, sorgligt och fyllt av glädje.

Önskar Er alla en trevlig kväll och på återseende imorgon!

Kramar Bella  ♥

7 kommentarer:

Kia sa...

Kul med shopping! Sambon är lite dålig på sånt och förra veckan gav jag honom hm katalogen och han börja pricka för vad han ville ha. Jag beställde på nätet och notan landa på 5700!! Men slår man ut det på hur ofta han handlar så blev det inte så mycket. : )
Hoppas dina nya övningar ger resultat!
Ofrivillig barnlöshet, ja det är allt för många som tar det för givet som mycket annat här i världen.
Ha en bra kväll.
Kram Kia

Nazima sa...

Jättefin tröja och svart, vitt är klassiker och är alltid"rätt" tycker jag.Tack för tipset ang, rabatten, är ju medlem i H.M club så det får nog bli ett besök i det stora köpcentrumet i norr (för min del)
Ha de gott!!
KRAM

Emilia sa...

Jättefin tröja :) Gillar också svart och vitt!!

Hoppas övningarna ska hjälpa dig med spänningarna, inte alls roligt med sånt...

Kram på dig

LOTTAS HOME sa...

Hej vännen!
Härlig tröja. Slank också förbi HM idag när jag besökte stan, svårt att låta bli, ler.
Hoppas att övningarna kan hjälpa dig att må bättre, jobbigt med smärta.
Önskar dig en fin fredag och en skön helg!
Kram Lotta

Helenas loggbok sa...

Tittade på precis den tröjan igår på nätet och undrade hur den ser ut i verkligheten. Hoppas den finns på någon av våra HM här i staden.
Hoppas dina nya övningar kan hjälpa dig att slippa ha så ont.
Ha en skön fredag!
Kramar
Helena

milla sa...

Inte alls lika arg idag!!! tröjan är så fin så jag just klickat hem en själv, tack för tipset1 ha en underbar dag! Kram

Postadress Torslanda sa...

Snygg tröja , ska kika in på HM imorgon tror jag . Hoppas att övningarna gör att det blir bättre. Ha en skön fredagskväll!