lördag 8 oktober 2011

Tomas Ledin på Rondo...


Ledin Showtime - Det ligger i luften. Någonting är på gång...

Go Morgon Lördag!

Har vaknat upp till en lördag som ser ut att bli en vacker höstdag trots låga temperaturer ute. Solen försöker leta sig igenom molnen som för hoppningsvis drar bort om någon timme. Igår fick vi hem ett lass med ved som ska staplas idag och då är det tacksamt om vädret bjuder på härligt höstväder efter några dagar med trist regnrusk här på Västkusten.

Om drygt en månad fyller min mamma 60 år och det ska så klart firas, hennes önskemål har inte varit att ha något stort kalas utan istället att vi i familjen ska åka ner till Göteborg och gå på Tomas Ledins show på Rondo och sen övernatta i Götet. Trevligt tycker jag det ska bli, men tyvärr så har det varit helt omöjligt att få biljetter till den helgen hon fyller och i princip hela hösten är helt fullbokad. Showen är med andra ord omåttligt populär och kommer spelas även under våren. I förrgår släpptes biljetterna och mamma bestämde sig för att vi tar hennes Göteborgsweekend i början på februari istället för på själva födelsedagshelgen och på den stora dagen kommer vi åka till Baldersnäs Herrgård och äta julbord.

Idag väntar förutom vedstapling 1-års kalas och inflyttningsfest i grannstaden. Låter som en riktigt bra lördag om ni frågar mig! Hoppas ni alla får en skön lördag och att ni har möjlighet att vara ute i vackert höstväder och bara njuta!

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

MIN LYCKA ♥ sa...

Vilken mysig present, perfekt! Kommer bli en toppenfödelsedag! Kram

millan sa...

Så du har gjort din vedstapling du, min ska ske idag - hoppas på fint väder! Härlig present, upplevelser är ovärderliga! Ha en bästa söndag!

Mina finaste sa...

roligt att höra att tipspromenaderna fortfarande körs. funderar på att vara med nästa gång jag åker hem.

vet precis hur det är annars med massor att fixa. på nåt vis är det nästan lättare att ta sig iväg när man redan är borta.

ha en skön söndag!
ps fin höstkollektion hos hm

Postadress Torslanda sa...

Åh så mysigt det låter - perfekt födelsedagsfirande tycker jag

cecce sa...

Det hade varit kul att gå att se T. Ledin!! Kan tänka mig att det är svårt att få biljetter!

Hoppas du haft en skön helg! Det lät som du skulle på mycket trevligheter!
Själv har jag både roat mig och gjort lite nytta! En bra kombination:-)
Nu ska jag dock ut med hunden i ruskvädret. Mindre kul!

Kramar!!