onsdag 12 oktober 2011

Vacker höstdag...


Vilken underbar höstdag det varit idag!! Perfekt väder för att plocka upp vår lilla pärla för vintern...


Inte många båtar kvar i vattnet nu när snart halva oktober passerat och båtsäsongen är över för den här gången...


desto fler på land och det känns skönt att ha tagit hem vår egen nu när det börjar bli frost och minusgrader på nätterna...


Höststormarna har gått hårt åt gästhamnsskylten och det får nog bli en ny till nästa sommar, tänk att det är över ett halvår innan det är dags för sjösättning och nästa års första båttur...

Vilken vacker höstdag vi haft här på Västkusten idag, strålande sol från en klarblå himmel och riktigt behaglig värme för att vara i mitten på oktober. Idag har vi äntligen tagit upp vår båt, lite senare än vanligt då vi haft fullt upp här hemma med altanbygge och annat fix med huset, men nu känns det skönt att ha båten uppe på land när frostnätterna är här. Det fina vädret gjorde mig rejält sugen på en tur på havet vilket kan vara nog så gott och mysigt så här sent på säsongen som mitt i högsommarvärmen. Vinterjacka och mössa funkar även på havet!

TACK snälla för era uppmuntrande kommentarer efter gårdagens inlägg, de betyder mer än ni kan ana, några vänliga ord när livet är kämpigt är guld värda ♥

Ta hand om Er!!

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Therese sa...

Åhh vilka underbara höstbilder tjejen - hoppas inneligt att det fyllde dig med en massa positivitet.. Du är inte mer än människa och jag är helt övertgad om att ditt humör kommer vara bättre om några dagar.. Du har en sådan livsglädje som smittar hela vägen till småstaden, så tack för att du bloggar och visar att livet är här och nu..:)
Kramar

millan sa...

Älskar mystiken med hösten - det är något speciellt. Men känslan av att ta upp båten triggar hos mig igång en längatn till sjösättning... och just nu känns den långt borta. Nä.. leva här och nu var det!!! Ha de' bäst & kram

cecce sa...

Åh, vad härligt det ser ut! Förstår att det kan vara lite vemodigt att ta upp båten. Men, men...det kommer fler somrar. Som tur är!

Hoppas du mår, känner dig lite bättre. Läste att du har mått så där pestigt...kan bara föreställa mig hur det är att leva med värk som du gör.
Svårt att hitta de där uppmuntrande orden som jag så gärna vill ge dig, men jag tycker du är fantastisk som ändå lyckas hålla dig vid så gott mod, inte klaga och ge så mycket av dig själv trots att du har det tufft!!

Sköt om dig!

Kram fina du!

Kia sa...

Våran ligger kvar i vattnet och det får hon göra ett tag till. En marina som ligger nära här och som jag passerar ganska ofta har faktiskt jätte mycket båtar i. Ser inte ut som någon har kommit upp än men nu börjas det väl antar jag.

Ha en skön torsdag.
Kram kia

Postadress Torslanda sa...

Vilket väder vi haft de senaste dagarna - fantastiskt!
Hoppas att du mår bättre