onsdag 5 oktober 2011

Ibland strular det...

Det är nog en omöjlighet att känna att varje dag är den bästa och det har jag accepterat och samtidigt valt att ha inställningen att försöka göra det bästa av dagen när jag vaknar. Varje dag är en ny möjlighet...

Min onsdag har varit en sån dag där det inte riktigt flytit på och det började direkt i morse när jag gick ut ur huset och stängde källardörren efter mig som då låser sig själv och inser att jag inte har någon nyckel varken in till huset eller till garaget. Då jag är mitt emellan två mobilabonnemang så har jag heller ingen mobil att ringa på och hade jag gjort det vilken dag som helst utom idag så hade jag bara kunnat ringa på ytterdörren och så hade sambon öppnat som brukar åka till jobbet efter mig, men just idag så åkte han naturligtvis innan mig. Insåg att jag snällt fick gå bort till gubbarna som borrar efter bergvärmen och be om att få låna en telefon bara för att inse att jag inte lärt mig sambons nya mobilnummer som han fick när han bytte arbetsgivare i somras. Ringer pappa vars nummer jag kan och ber honom ringa sambon och berätta att jag låst mig ute. När sambon är på väg att låsa och larma på jobbet för att kunna åka hem erbjuder sig en av bergvärme-gubbarna att köra ner mig till köpcentrat, TACK sa jag och fick ringa pappa igen för att be honom ringa sambon igen och stoppa honom... Ja, ni hör ju själva att det är mindre bra att lägga nyckeln till hus och garage på golvet i en bil som står inlåst i garaget. Fick till slut ut bilen och fick åka vägen förbi köpcentrat för att lämna tillbaka nyckeln till sambon och istället för att komma en halvtimme tidigare än vanligt till jobbet kom jag en halvtimme sent.

Det mesta jag tagit i under dagen inte gått min väg, det har strulat och varit en sån där dag som tar en massa energi och som man helst vill ska ta slut. Inget att beklaga sig över utan det är bara att acceptera att så här är livet, livet är inte alltid på topp, men det kunde varit så mycket värre och inget allvarligt har ju hänt så jag är tacksam över att det "bara" strulat och hoppas på att torsdagen innehåller lite mera skratt och glädje istället!

Hur har Er dag varit?

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Annas inspiration sa...

Åhhh vilket strul :(
i morgon hoppas jag att det är DIN DAG!

Vi har haft en hemmadag i dagm varit i väg måndag & tisdag så det har varit sköönt att vara hemma och skrutta omkring.

Kramar

millandante sa...

Åh Bella vilken dag...:0 Oj. Ja, vad gör man, du är så klok och verkar ha ett enormt tålamod!
Läser ikapp och njuter av många vackra Uddevallabilder! Och er altan blev ju bara såå fin!! Tänk att sitta på den när den första vårsolen tittar fram:)Kanske i Storsele, den är sååå snygg, liksom mulig som även jag kikat på:)
Tack för ditt bloggande själv Bella!! Önskar dig en torsdag med flyt!:)Kram

Helenas loggbok sa...

Jösses vilket strul! Vad trött man blir sådana här dagar när allt går snett. Ofta är det som har det börjat strula med en sak så fortsätter det. Hoppas denna dag blir bättre!
Stor kram
Helena

LOTTAS HOME sa...

Stackars dig gumman, vilken förfärlig dag.
Hoppas att din torsdag blir bättre för dig!
Kram Lotta

Kia sa...

: ) vilken bra start.
Jag har aldrig blivit utelåst men inlåst av sambon när vi bodde i lägenhet på nionde våningen. Han låste överlåset när han gick och det gick inte att låsa upp innefrån vilket jag tycker verkar livsfarligt om det börjar brinna. Han gjorde det dessutom 2 ggr och andra gången fick jag inte tag i honom utan fick ringa en han jobba ihop med. "Du har låst in din sambo igen" vidarebefodra han till sambon. Kul!

Ha en toppen dag.
Kram Kia

Lena S sa...

Fy vilken dag. :-(

Hoppas torsdagen har varit bättre.

Kramis

Tillsammans Hemma sa...

Stackars dig Bella.

Men välkommen in till mig och ta del av mina blommor - tror att du kanske behöver dem efter din dag.
Men nu är den snart över och i morgon böjar en ny, känns faktiskt skönt ibland att livet går vidare.

Önskar dig en riktigt bra helg för det kan man behöva efter sådana struldagar!

Hej från Loo.