tisdag 18 oktober 2011

HM-fynd under 100-lappen...Stannade till på köpcentrat på hemvägen för ett snabbt ärende inne på apoteket och mitt emot apoteket ligger HM strategiskt placerat så jag var naturligtvis tvungen att kika in där också och gick därifrån 99 kr fattigare, men en tröja rikare...

Jisses, vilket höstrusk vi haft här på Västkusten idag, det har regnat konstant hela dagen och under eftermiddagen har det stundtals varit riktigt kraftiga skurar. Sommaren känns långt borta och det märks att vintern kryper allt närmare. Idag var första morgonen som det var mörkt när jag åkte iväg till jobbet och många mörka mornar väntar innan vårljuset åter är här igen. Trogna bloggläsare vet att jag är svag för stickade tröjor så här på höstkanten och även om kvaliten oftast inte är den bästa på HM:s stickade plagg så kunde jag inte motstå tröjan ovan som blev min för endast 99 kr idag.

Jag är riktigt usel på att lämna kommentarer förtillfället, men kikar in och läser hos Er så ofta jag hinner och så fort vi får lite mera färdigt här hemma och jag köpt ny bil så hoppas jag att tid och kraft kommer tillbaka så att bloggaktiviteten blir högre, saknar den nämligen för så kul är det inte att ägna datatiden på kvällen åt att leta bilar på blocket istället för att läsa trevliga bloggar!

Nu hör jag att sambon är på ingång efter en dag i Karlstad på budgetmöte så jag önskar Er en trevlig kväll och på återseende imorgon!

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

Therese sa...

Heej..:) Vilken fin tröja, riktigt kap.. Har en liten sak till dig på min blogg...;) Kramar i massor

Marie sa...

Tydligen har vi likadant väder i större delen av landet, här blåser det halv storm och regnar oerhört!
Oj vilken snygg tröja, bra pris var det också;)
Ha det bäst/kram♥

Marias Collage sa...

Ett riktigt fint fynd!
Ja hu vad rått och kallt det är ute, idag kom det tom hagel hos oss, ruggigt värre!
Må gott!

alegni sa...

nätt tröja!
ingen fara, vännen. man hinner och orkar med det man hinner och orkar, resten gör man en annan gång.
grattis till nya bilen, hoppas den kommer att föra dig dit du vill!
kram
ingela

Anne-Lie sa...

Vilken snygg tröja, den vill jag ha i svart! Ibland är det skönt att, det finns så lite affärer i stan. När man springer omkring där på lunchen.
Jag som älskar att leta efter bilar på Blocket, när jag ska ha en ny pärla!
Ha det gott!