tisdag 16 augusti 2011

Snart är den här...


Jag erkänner mer än gärna att jag är en av dem som varje år ser fram emot att få den nya IKEA-katalogen i brevlådan i slutet på augusti...


Nu är det snart dags för 2012 års katalog att dimpa ner och vad passar då bättre än att bjuda på ett smakprov ifrån den nya upplagan som trycks i över 200 miljoner ex och översätts till 30 språk...


I år fyller katalogen 61 år och det är lite svårt att föreställa sig hur Ingvar Kamprad själv skrev alla texter i den allra första katalogen som trycktes för mer än 60 år sedan...


Är du nyfiken? Provbläddra då ovan i nya katalogen!

Go kväll på Er!

Hoppas ni alla haft en bra tisdag och att solen kikat ner även på er idag. Här på Västkusten har solens strålar letat sig igenom molnen större delen av dagen och trots kyliga vindar är det fortfarande sommarkläder som gäller för min del. Några höstnyheter i mörka och mustiga höstfärger har fått flytta in i garderoben senaste veckorna, men jag drar lite på att använda det nya och kramar ur det sista av sommaren så gott det går och klär mig ännu i vita byxor och ljus tunikor så här i kräftskivornas månad augusti.

Något som hör augusti till är nya IKEA-katalogen som alltid är lika kul att bläddra i när den kommer, alltid blir man inspirerad och får några nya tankar på förändringar som man vill göra i den egna lyan när höstmörker tränger sig på.

Sambon är i Stockholm på konferens så jag har egentid framför Allsången på Skansen här hemma ikväll och det är trots allt lite skönt att få en kväll själv emellanåt, även om man saknar sin andra hälft när den är borta.

Önskar Er en riktigt trevlig kväll och på återseende imorgon!

Kramar Bella ♥

8 kommentarer:

mammaxtre sa...

En kväll i sin ensamhet är emellanåt inte alls fel :-)

Ikeakatalogen, den ser jag fram meot jag också.

Sköt om dig

LOTTAS HOME sa...

Hej fina Bella!
Ser verkligen fram emot katalogen i lådan med lite nya tips och idéer, ler.
Här har vi haft en fin sommar med mycket hav & båtliv trots att vädret inte varit de bästa. Jag har precis som du och många andra legat lite lågt med bloggandet. Har lite tappat lusten ibland så vi får se hur det blir framöver.
Önskar dig en fortsatt fin vecka!
Ta hand om dig.

Kram ♥

millandante sa...

Såg också allsången och jag blir glad av det programmet!:)

Måste säga att era turer med båten ser riktigt mysiga ut! Total avkoppling! Klokt tänkt Bella, med en dag i taget, samma här:)

KRAM från en som också längtar efter KATALOGEN!!

Vardagslyx sa...

Det där hade jag faktiskt glömt bort. Men IKEA-katalogen är alltid lika kul:) Jag älskar ju ikea!

Hoppas du haft en skön kväll!

Kram Pernilla

Coquina sa...

Skoj att katalogen snart är här =) Kika gärna in på min matblogg och tävla i min 1 års tävling =)

HOUSE of ADELA sa...

Hej goa Bella!
Alltid lika kul att kika in till dig, du känns så varm=) Jag gillar också när ikea katalogen kommer, den är så kul att bläddra i! Såg allsången med, sjunger för hög hals ibland...ha ha....;)

Kramar
Adela

alegni sa...

förut plastade jag alltid in mina ikeakataloger och sparade dem år efter år, men i vintras tog jag faktiskt mod till mig och slängde hela arkivet. jag vet att jag en gång kommer att ångra mig, med det får jag ta då. just då behövde jag utrymmet, trodde jag ;)
kram
ingela

Kia sa...

Just det den är på gång. Har tänkt ta en sväng förbi där snart, var jätte längsen jag var där. Förut blev det lite oftare. Har även jobbat där med uppacket och då såg man många saker som var bra att ha som man annars missar.

Kram kia