fredag 19 augusti 2011

Höstnytt ifrån Gina Tricot...

Jag har länge varit på jakt efter ett par "skinnbyxor", att köpa äkta vara har aldrig varit aktuellt och tyvärr så tycker jag många byxor i fuskmaterial som ska likna skinn är väldigt plastiga, men idag hittade jag ett par på Gina Tricot för 199 kr som var riktigt snygga. Jag hängde undan ett par i svart som jag ska hämta imorgon, har nämligen en tunika hemma som ska lämnas tillbaka och då tänkte jag att ett byte vore perfekt!


Att ponchon är höstens modeplagg är det väl ingen tvekan om, den här fina för 149 kr hänger också och väntar på mig nere på köpcentrat. Vad tycker ni köp eller inte?

Välkommen fredag och välkommen helg!! Första arbetsveckan efter semestern är avklarad och två dagars ledighet väntar. Regnet piskar på utanför och fredagsmiddagen är precis avklarad liksom senaste Irene Huss filmen som jag hyrde på lunchen och som vi alltså tittat på ikväll, riktigt bra var den! Har läst Helen Turstens bok "Det lömska nätet" som filmen är baserad och det är inte alltid filmatiseringar av böcker blir så lyckade, men den är får helt klart godkänt.

Helgens planer är lite oklara, vi har haft tankar på en sista helg i båten, men med det vädret som är just nu, regn och 14 grader så är havet och båtliv inte så lockande så vi får se hur det ser ut när vi vaknar imorgon och bestämma oss då. Det dåliga samvetet över fönstermålning och annat som ska göras här hemma har också gett sig till känna och kanske får det bli till att plocka fram penseln igen efter några veckors vila från husrenoveringen...

Nu ska jag se vad som hänt i bloggvärlden och bara njuta av fredagkvällen och hoppas på att ni alla får en riktigt trevlig helg!

Kramar Bella ♥

6 kommentarer:

cecce sa...

Du hittar alltid så snygga saker:-) Nu måste jag åka till G.Tricot och kolla in byxorna. Ser riktigt snygga ut. Ponchon med. Köp!:-)

Vilka härliga bilder till havs du bjuder på. Likaså efterrätten med bär och yoghurt. Något för mig som bara vräker i mig glass. Ska faktiskt prova det som omväxling!

Hoppas du mår bra...
Själv trivs jag riktigt bra med mitt nya jobb. Är så glad att jag vågade ta steget och byta!

Önskar dig en trevlig helg och att ni kommer ut med båten även om vädret just nu inte verkar det bästa...

Sköt om dig!

Kramar

himmel och hav sa...

Åh, skinnbyxorna såg snygga ut! Måste kollas upp!

Kram på dig!

Cicci sa...

Klart att du ska köpa Bella! Du har hittat jättefina plagg! Jag ska ska spana in ponchon nästa gång jag besöker Gina!

Kramar

Kia sa...

Poncho är alltid mysigt att ha en ruggig dag. Har köpt 2 på gina, en svart och en grå, älskar dom!!

Kram Kia

Fröken Fräken sa...

Jag såg typ en poncho, fast en som har öppning hela vägen framtill (säkert heter de något fiffigt?) på Åhlens igår som jag är suge på. Gillar kofor fastän jag är så varm av mig att jag sällan behver ha dem på..

Hoppas att du har en mysig helg, med sol och lite högre temperaturer än +14!

Anne-Lie sa...

Köp båda plaggen, jag ska kika efter tightsen. Har svarta skinnbyxor hängande i garderoben, sedan några år tillbaka. Tar fram dom då o då! Gillar ponchon, perfekt att ha inne på mitt jobb när det är kallt!
Trevlig helg!
Anne-Lie