onsdag 17 augusti 2011

Babylycka!!


Så glad jag blev när jag läste nyheten om att Viktoria och Daniel ska bli lyckliga föräldrar till en liten prins eller prinsessa till våren. Efter alla spekulationer är väntan över och det är bekräftat. Sänder mina varmaste lyckönskningar till Haga Slott och vårt Kronprinsesspar!!

Vilken glad nyhet det var att läsa om Viktorias graviditet så här på onsdagseftermiddagen, gjorde mig riktigt glad ända in i hjärtat. Jag kan bara föreställa mig vilken lättnad det måste vara för Viktoria och Daniel med tanke på att ett helt land väntat på det här beskedet sen bröllopet förra sommaren. Ingen avundsvärd sitaution att det mest privat intresserar så många, men desto roligare nu att deras spännande resa till att bli föräldrar har börjat och jag tycker det är lika fantastiskt varje gång ett litet nytt liv ska födas.

Inte så händelsrik utan snarare så vardaglig det går att bli har min onsdag varit och inte innehållit så mycket mer än jobb och sen vila. Sambon har precis landat här hemma nu efter ett par dagars konferens i Stockholm så nu ska jag uppdatera mig om hur han haft det.

Trevlig Kväll!

Kramar Bella ♥

5 kommentarer:

MIN LYCKA ♥ sa...

Jääätttespännande!!;)

A House With A View sa...

Ja visst är det kul!!! Jag gissar att det blir en liten sessa som tittar ut :))Men jag brukar alltid ha fel, så bara därför blir det nog en liten kille, haha.

Kraaaaaaaaaaaam aka

mammaxtre sa...

Kanske är de lättade också. Alla kan ju faktiskt inte få barn. Ingen självklarhet. Jätteroligt för dom, verkligen.

Marie sa...

Hej Bella!
Tack! min sommar har varit bra.
Hur har du haft det?
Fina sommardagar med båten har jag sett här på bloggen.

Är lite nyfiken på er altan, är den klar?
Kramar!

Vardagslyx sa...

Jag håller med! Jag tycker Victoria verkar vara en så fantastisk person och visst är man glad för deras skull:)

Ha en skön kväll!

Kram Pernilla