tisdag 29 december 2009

Tur man har barnasinnet kvar...


Var bara tvungen att ge mig ut och göra snöänglar nu ikväll...


Ingen riktig vinter utan snöänglar!!

Årets sista dagar går i en rasande fart och det börjar snart bli dags att summera året som gått och blicka fram emot år 2010 med ny och frisk energi. Om 51 timmar står vi alla förhoppningsvis och skålar in det nya året, tänk att det redan gott 10 år sedan Milleniumskiftet...
Kylan håller i sig och imorse var det 12 minusgrader när jag åkte till jobbet och som det ser ut nu så kommer det fina vita vinterlandskapet att ligga kvar även några dagar in på det nya året om man ska tro meterologerna.
Sambon som är ledig efter julhandeln har skottat och skottat och skottat lite till idag, han skulle avsluta med att ta bort all snö som låg på balkongen och det gick så där... Det var inte helt enkelt att få upp dörren, men han lyckades i alla fall till slut dra in magen och ta sig ut, men efter en stund hör jag någon som ropar att han inte tar sig in ??? All is som låg underst på balkongen gjorde att det inte gick att öppna dörren så jag fick koka vatten och langa ut så till slut tog han sig in bara för att avsluta med att halka i trappan på väg ner för att klä av sig sin blöta vintermundering. Det gjorde uppenbarligen grymt ont då skriket säkert hördes ända in till grannarna, som tur var gick det bra, men sambon kan numera "stoltsera" med två svullna knän. Det andra tappade han en tvättmaskin på under julstressen i butiken, varför använda trucken liksom :)
Ikväll kom barnasinnet fram och jag var bara tvungen att gå och göra snöänglar!! Aningen kallt, men så skön känsla att ligga i snön och titta på den stjärnklara himlen...
Har väldigt dåligt med energi just nu, därav den dåliga uppdateringen här och bristen på kommentarer hos mina bloggfavoriter så det ska bli så skönt med fyra dagars ledigt nu i samband med nyårshelgen och ladda ny energi...
Ta hand om Er och på återseende!!

14 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Tråkigt att höra att din ork tryter. Det är nog så för många denna tid även om man inte skriver om det i bloggen. Vi har alla våra saker vi bär med oss och som gör sig mer påminda ibland. Du verkar vara en klok kvinna så jag tror och hoppas på dig och att du tar dig genom detta med!

Vilken tur att det gick bra ändå med sambon på balkongen...de flesta olyckor sker ju i hemmen.

Här är det så där i kväll. Sonen har kräkts hela kvällen men jag hoppas det är en matförgiftning då han åt en kebab på stan idag. Jag mår bra än så länge...

Hoppas du får en skön ledighet sen!!
Stor kramconses

Ann-Louise sa...

Ha, ha...conses var liksom ordverifieringen som kom fel...

Kram ska det vara!

home by lina sa...

Stackars gubben din, men ni fick skottat i alla fall =) Härligt med snö...men kylan är värst, vår termometer visade -20 idag, fy vad kallt!! Har oxå kommit in i en sorts låg period...det är ju nu man ska vara glad och nöjd...men tror att det blivit alldeles för mycket med julbestyren, dalahästbeställningar och just det kom på att jag pluggar ju på heltid oxå...måste nog ta och dra i bromsen! Ta hand om dig =) KRAM Lina

milla-andante sa...

Då delar jag med mig av den energi jag har..! Och energitjuvar vill vi inte vara nära!:(
Önskar dig verkligen ett gott nytt energirikt år!!!
Det lät så mysigt att ligga där i snön att jag tror jag måste ge mig ut imorgon...
KRAMAR

milla-andante sa...

Glömde ju kommentera sambons äventyr... tur att du var hemma!!

cecce sa...

Tusen tack för din fina kommentar och jag förstår precis vad du menar.
I bloggen väljer jag att inte skriva allt. Kanske man kan läsa mellan raderna ibland, men jag vill inte lämna ut mej och familjen för mycket.
Jag önskar att du får ett bra 2010 och att de problem du har och värken du bär med dej ska bli lite lättare.

Oj, med snö ni har! Skicka hit lite är du snäll:-) Vi har ingen. Fast kallt och frost är det. Skönt att slippa regn iallafall!
Snön ställer ju till med en del också...som du själv beskrev:-)

Härligt att ha barnasinnet kvar ock det var en fin snöängel du gjort!

Ha nu en fin kväll och ett bra avslut på året!

Kramar!

jessi sa...

Mysigt att göra snöänglar, det ska jag göra nu när jag börjar bli friskare!

Tur att det gick bra med sambon, sånt kan ju sluta illa.

Hoppas ditt 2010 blir fylld av lycka och hälsa. Jag önskar dig så mycket gott, känner så med dig för har ju själv upplevt så mkt det du upplever av smärta.


Många goa nyårskramisar till dig Bella!

Cicci sa...

Din inspiration är inte den enda som dålig. Ibland kan bloggen mer kännas som en börda än något roligt. Men jag hoppas att även min inspiration kommer tillbaka efter nyår. Du har ju även en härlig resa att se fram emot.

Kramar

Signe 1 sa...

Hoppas du får ett riktigt gott slut och ett gott nytt kära bloggvän!! Ta hand om dig nu så ses vi nästa år!! Stora kramen Sofia

Susanne sa...

Jag har också tänkt tanken att slänga mig i den härliga snön för att göra en ängel men har inte gjort det ännu ;o)
Må så gott nu och jag önskar dig GOTT NYTT ÅR och hoppas 2010 blir ett bra år för dig :o)

Många kramar och sov så gott

Stjärnor & Champagne sa...

Herregud 2 svullna knä? Hur mår han nu? Jag ser dig allt på bilden när jag förstorar den. Hm jag har funderat på att visa mig imorgon men inte bestämt mig ännu. Vill önska dig ett gott nytt år kära bloggvän.
Ha det gott...

Kramkram Anne

Annas inspiration sa...

Hej käraste Bella!

tack för dina kloka ord,
jag hoppas du får tillbaka energin snart.

Önskar dig en fin start på nya året,
GOTT NYTT ÅR!

KRAM

Ann-Louise sa...

GOTT NYTT ÅR!!

Kram från Ann-Louise

Anonym sa...

Hej
Första gången jag läser din blogg och nu har jag läst i ca 1 tim och långt tillbaka och om din sjukdom och om din behandling och om Fkassan och deras åsikter och skit.
Jag vet inte vad jag ska säga mer än att detta är Sverige 2010 ( om en timme) och i detta land ska sjuka människor behandlas som andra klassens människor som man kan behandla hur som helst. Dessa människor har inga rättigheter alls men desto fler skyldigheter. Inte heller behöver dessa sjuka människor ha pengar att försörja sig med. Det är så hemskt och cyniskt. Jag har fått en cynisk muskelsjukdom och mött ¨flera människor som faktiskt tror att jag orkar arbeta heltid bara för att jag ser pigg ut. Ja en bra frisör och smink i ansiktet får människor att se pigga ut men inte friska och pigga i musklerna. Ett möte på en timmer när man sitter visar inget om hur en person med värk mår. Hur ska det bli hur ska alla vi med sjukdomar orka.Hur får vi energi att bli så friska det går och att orka leva i förhållanden om vi inte har framtidshopp? Om vi inte får lugn och ro att bli friska.
Jag önskar dig allt gott och ska fortsätta att läsa i din blogg.
Varma hälsningar
Lena