torsdag 10 december 2009

Budgivning pågår...Till salu!! Nybyggt, luftigt, välsmakande och knaprigt julhus! Högt i tak, charmiga och omoderna detaljer. Tomtar på loftet ingår. Ingen utsikt, men insikt! Utgångsbud 100 kr på Hemnet och alla intäkter går till Barncancerfonden...
Sitter bänkad framför årets Nobelfestligheter på Tv samtidigt som årets andra julskinka provsmakas tillsammans med ett glas julmust, kontraster med andra ord då det inte är någon balklänning och frack som klädsel på oss här hemma i soffan utan skönaste myskläder som gäller denna torsdagkväll den 10 december.
Vi har nu ett larm som fungerar här hemma, vilket känns jätteskönt!! Vi har haft lite kontaktsvårigheter med larmcentralen och sambon har svurit både en och två gånger över varför det inte fungerar, vi har flyttat sändare och testat typ "allt" och ändå har det inte fungerat, men efter att sambon idag satt i den sladd som inte var på plats så fungerade allt precis som det skulle och vi fick oss ett gott skratt åt att sambon som jobbar med teknik och kablar hela dagarna gjorde denna tabbe :)
Nu åter till Nobelfestligheterna och för den som vill skänka en slant till barncancerfonden finns det fler hus till salu på Hemnet, bl a Örebros slott, som ligger ute till försäljning!
Hoppas ni haft en bra dag!!

9 kommentarer:

Karin sa...

Så skönt med ett hemmalarm! Framförallt då man är ensam hemma. Jag avskyr att sova själv hemma och har alltid lampa tänd =)
Hoppas du har en mysig torsdagkväll!
Själv är jag än på jobbet!
Kramar

Elin sa...

Tack tack. nu är nästa morgonmöte räddat ;)

Hampus sa...

Hmmmm.....

cecce sa...

hej!!

Det är bra med larm. Känns tryggt liksom. Vi har också larm hemma sen många år tillbaka.
Skönt att ni fick rätt på det till slut.
Har tyvärr missat nobelfestligheterna då jag varit på sonens julfest i klassen. Det är mycket sådant nu. Speciellt när man har många barn:-)

Ha en fortsatt skön kväll!!

Jenny sa...

Hej Bella!
Vad skönt att ert larm funkar nu:) Fnissade lite åt tabben din teknik-sambo gjorde med sladden, hihi!

Vilket fint pepparkakshus, hoppas det kommer in riktigt många bud som ger pengar till barncancerfonden!

Har kikat lite på nobelmiddagen på TV jag oxå, ville såklart se vad prinsessorna hade på sig:) Tycker Madeleines var finast!

Ha en trevlig fredag,

kram Jenny

Carolines hemligheter sa...

Godkväll vännen! Hoppas att du haft en skön kväll framför Nobelfesten, vilken långkörare det är :-) Vi har suttit här i över tre timmar nu, fast det är ju bara en gång om året och i år tycker jag att sändningen har varit extra sevärd av olika anledningar. Fast nu är det snart dags att byta TV:n mpt sängen om man inte skall riskera att vakna som ett vrak imorgon bitti ;-)

Sov gott och massa kramar!

jessi sa...

Jag hann inte se knappt något av nobelfesten igår, glömde helt bort mitt i all julmys med vänner! Men det gör inget. Men i vanliga fall brukar jag kolla in alla vackra klänningar... Var de fina?

Ha en härlig helg Bella!

Ann-Louise sa...

Snopet att det var "den mänskliga faktorn" som var felet...men ganska komiskt också. Ofta är det ju så det är!

Jaha då kanske man ska fundera på ett bud på slottet då! Prinsessor kräver ju sitt hem ;-)

Kram och trevlig helg!

Annas inspiration sa...

Hej svejs!

Hoppas allt är bra med dig.

Vad skönt med fungerande larm, det har vi med. Skulle nog inte våga åka hem ifrån annars.

Myser du framför idol?

kramkram