tisdag 8 december 2009

Dagens post...


Årets första julkort trillade in idag och hade så här sött motiv...


En hälsning från min kusin som är i ett varmt och soligt Australien fanns också bland dagens post...


Jag bara älskar att komma hem och ta in posten och hitta personliga kort eller brev ifrån familj och vänner, det händer ju tyvärr inte så ofta i dagens samhälle där de mest är mail, sms och meddelande på facebook som gäller och från vänner som är på resande fot är det Resedagboken man kikar in på för att hålla sig uppdaterad på hur de har det så jag blev jättglad när jag idag hittade en hälsning iform av ett gammalt hederligt vykort från min kusin som reser runt i Australien. Har så klart hållt mig uppdaterad om hennes äventyr på Resedagboken, men som sagt jättekul med en vykortshälsning!!

Fick även årets första julkort och blev påmind om att jag måste skriva våra i helgen, vet att det är många som inte skickar julkort längre, men jag gillar traditionen att sända en julhälsning till nära och kära iform av ett vykort innan jul och tänker fortsätta med det.

Har lite ont i min vänsterarm då vi varit och tagit andra Twinrixsprutan idag inför vår Thailandsresa, det närmar sig och om en månad så ligger jag förhoppningsvis på stranden i Koh Kho Khao och lapar sol och njuter av min första semesterdag i Thailand!!

Nu blir det veckans avsnitt av Sommarpratarna med Malena Ernman, Liza Marklund, Thomas Boström och Bosse-Bildoktorn innan jag tänker göra en tidig kväll... Sköt om er och på återseende imorgon!!

9 kommentarer:

Cicci sa...

Nej, gå på julmarknad när det regnar är nog ingen större hit. Hoppas på bättre lycka på söndag. Vilket sött julkort du hade fått. Jag skickar också julkort, men det blir färre och färre för var år. Men det är himla mysigt att få därför håller jag kvar i traditionen.

Jag kommer gärna på bloggträff till Västkusten. Det vara jättelänge sedan jag besökte Västkusten på sommaren. En av dem andra kursdeltagare kom faktiskt från Uddevalla. För om jag minns rätt så är det där du bor.

Massor med kramar

Stjärnor & Champagne sa...

Fy sjutton...Thailand och jag är inget avis....Men det gör ni verkligen rätt i. Jag skulle också bara vilja åka iväg med familjen efter allt som har hänt. Men åka 4 pers, suck så dyrt och det är ju så himla trist. Men vi får hitta på något senare, vi bara måste. Jag sitte ri valet och kvalet om jag verkligen skall skicka julkort?? Får väl inga då förstås. Men jag brukar skicka ca 70 st och i år bara orkar jag inte.

Stor stor kram A

Karin sa...

Hej gumman!
Nu är jag tillbax =)
Hoppas du mår bra! Men du, det blev alltså thailand, så himla härligt!
Jag och min sambo kommer fira nyår neråt medelhavet. Ska bli skönt att komma iväg och fira in det nya året långt hemifrån.
Jag håller verkligen med dig om detta med vykort/post. Det är så roligt att få det, men jag kan erkänna att jag är lika dålig på att skicka! =)
Har saknat din blogg då jag varit begravd i jobb.
Massa kramar

Karin sa...

Naaww.... tackar nu för utmaningen av dig =)
Snart kommer den!
kram kram kram

Maria sa...

Åh, en resa till solen skulle verkligen inte sitta fel nu....Lyckost! :)

Jag håller helt med att det är en speciell glädjekänsla av att hitta vykort bland posten. Men jag måste nog erkänna att jag är riktigt dålig på att skicka själv....

Hoppas du får en fortsatt fin vecka!
Stor Kram

mitt skärgårdsliv sa...

Fina julkort du fått. Borde nog börja skriva lite julkort nån kväll så de hinner fram till jul :)

Sol och värme vore inte alls dumt! Ha en riktigt härlig onsdag!!

cecce sa...

Hej!

Ja, just det ja..julkort! Tack för påminnelsen. Kan inte bestämma mej för hur jag ska göra riktigt, men håller med dej om att vanliga traditionella julkort är något speciellt. Känner dock alltid kraven att jag ska göra något personligt..typ egenhändigt tillverkade, något foto eller liknande men det slutar oftast med att jag går och köper.
Vi får väl se vad det blir...

Vad härligt för dej att åka till Thailand. har aldrig varit där men det låter helt underbart!

Kramar till dej!

Signe 1 sa...

Hej Bella! Vad skoj att du redan har fått julkort, här gapar brevlådan tom, hihi...


Kul att du vill tävla hos mig oxå:-)!

Sköt om dig, stor kram Sofia

Ann-Louise sa...

Gud vad mysigt att få åka till värmen!! Är lite avis ;-)

Ja man får vara glad om man får några julkort nu för tiden. Jag brukar också skicka hempysslade kort och så men jag har inte bestämt mig i år? Får ju så få själv =0(.

Ha en fin onsdagskväll.

Kram Kram