måndag 14 december 2009

Glad vinnare och rimstuga...


Min fina vinst som jag vunnit hos Jenny idag, TACK blev superglad!!
Brasan sprakar och sprider värme i vårt hus, ljusen är tända och glögg, pepparkakor och lussekatter är framdukade och vi har på sambons initiativ ikväll haft rimstuga här hemma. Vi har rätt bra koll på vad vi ska ge bort i julklapp till våra nära och kära, men ännu inte inhandlat klapparna, däremot rimmat till några av dem. Fel ordning jajemän, men med en sambo som jobbar inom handels så får man ta tillfällena som ges till att försöka skapa julstämning här hemma, klapparna får jag inhandla senare i veckan.
Imorse låg ett tunt vitt täcke på marken och lyste upp denna lite kylslagna decembermåndag då det endast är 10 dagar kvar till julafton. Tycker jag försöker göra både det ena och andra för att komma i stämning, men det vill sig inte riktigt i år, beror förmodligen på min brist på ork och energi, men det är väl bara att försöka göra det bästa av årets mysigaste tid trots trötthet och värk.
Blev så glad när jag såg att jag vunnit de fina snöstjärnorna från Bruka hos Jenny idag, första gången någonsin jag vinner i en bloggtävling, jippi!!
Hoppas ni haft en bra start på veckan och bloggläsningen fick som ni säkert förstår stå åt sidan ikväll till förmån för vår lilla improviserade rimstuga så jag gör ett nytt försök att besöka er imorgon istället, nu är det go natt för mig...

5 kommentarer:

Maria sa...

Godmorgon!

Roligt att du hitta in till mig :)

Grattis tillbaka till din fina vinst!! Roligt att vinna för en gångs skull, inte varje dag man har den turen..

Du verkar ha en otroligt mysig blogg du med, ska kika runt lite..
Jag kommer gärna tillbaka hit också och följer din väg tillbaka!

Ha en bra dag! Kram Maria

Aratorps Lena sa...

Hej Bella!
Grattis till vinsten hos mig också, din turgumma! Maila mig din adress så kommer ett paket på posten!
Kram Lena

Reko Stil / Emma sa...

Jag känner igen det där med bristande ork och värk...svårt att helt få till det då, jag vet. Men man får göra så gott man kan, så kanske stämningen kommer när vi äntligen får julledigt!

Grattis till vinsten, de var jättefina dina stjärnor! :)

Sköt om dig!
Kram!

Livet hemma hos Linda sa...

Grattis till vinsten!

Kul med rim till julklapparna. Det är ingen tradition i vår familj, men det låter roligt. Dock skulle jag ha väldigt svårt att både komma på rim och att lista ut dem, så jag är ändå ganska glad att vi inte har anammat det;)

Ha nu en fortsatt bra kväll
Kramar

Maria sa...

Grattis! Så kul! Det var ju riktigt fina. :)

Här har vi fått en hel del snö idag, jag går runt och ler. Håller tummarna för en vit jul!

Ha det fint
Kram Maria