onsdag 2 december 2009

Glögg...


Hittade en jättegod glögg på Åhaga julmarknad i helgen, Muddus Vildmarksglögg gjord på tranbär, enbär, blåbär och lingon...


Snyggt tappad i fin "gammal" glasflaska...

Så var mer än halva arbetsveckan redan gjord utan att man hunnit blinka, det är redan den 2:e december och det är frost och betydligt kallare ute än de senaste veckornas regn och plusgrader, äntligen börjar julkänslorna infinna sig.

Inte en dag försent har jag idag varit hos frisören och klippt och färgat mitt hår, så skönt att få bort utväxten. Gör att man i alla fall känner sig lite fräschare trots vintergrå hy och trötta ögon.

Nu blir det Bonde söker fru och så ska jag fortsätta läsa i kapp alla bloggar jag inte hunnit och orkat med sista veckan, men som jag vill läsa :)

Trevlig Kväll!!

9 kommentarer:

Inredningsfrun sa...

Hej söta du!!

Ja, nu känner jag mig lite bättre, men är fortfarande lite trött. För ett par dagar sedan växte det två små människor i mig, men inte längre. Naturen ville något annat :(((. Så det har varit lite tungt!!! Men när botten är nådd så finns det bara en väg tillbaka!!!

Men det är tur att det finns så många goa där ute i cyberspace!

Kram på dig!!

// Inredningsfrun

Cicci sa...

Man känner sig alltid så fräsch när man har varit och fixat till sig hos frisören. Dock tycker jag att man alltid ser som värst ut när man väl sitter där i stolen innan frisören tar första saxtaget.

Kramar

milla-andante sa...

Nu tittar jag in och stör dig mitt i Greys Anatomy förstår jag..:)
Jag skriver lite tyst... hihi...
Så härligt att gå till frissan, det gör underverk! Skulle behövas här också!
Vad julmysigt du gjort hemma!!
Kramar

mitt skärgårdsliv sa...

Vildmarksglögg låter gott, nåt som skulle uppskattas här i huset (p.g.a namnet ;) syftar på min man ) Jag har många bloggar jag borde hinna läsa ikapp men det får bli en ny kväll! Ha det så bra!

Ann-Louise sa...

Hejsan!
Gud så skönt gå till frisören! Skulle jag också behöva men det slutar väl med att jag klipper mig själv ;-)

Kramar

cecce sa...

Hej!
Vildmarksglöggen låter jättegod!!

Här har du en till som behöver gå till frissan. Har dock lite dåligt med pengar pga att försäkringskassan inte behagat sätta in min ersättning.
Får känna mej som en rugguggla tills dess:-)

Ha en riktigt skön kväll!

Kramar

Susanne sa...

Jag har inte druckit någon glögg ännu!!!! Måste göra det i helgen tror jag :o)
Hoppas allt är bra med dig denna torsdag.

Kramisar

I LOVE YOU sa...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

肉羹麵Tom sa...

That's actually really cool!亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,
三級片,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,成人圖片區