lördag 5 december 2009

Vinterskrud...


Fick den här fina pälsen av svärmor förra helgen...

Ett gnistrande vinterlandskap och snöflingor som singlar ner från himlen var vad jag önskat mig idag när Jul på Liseberg stod på agendan, men det är nog bara att inse att man bor i fel del av landet om det är snö man är ute efter. Kom ju lite snö för ett par dagar sedan, men den var borta lika fort som den kom och det är tyvärr åter gråmulet och regnigt väder som gäller här på Västkusten så vi har efter lite velande fram och tillbaka bestämt oss för att inte åka till Göteborg idag utan göra ett nytt försök nästa helg och hoppas på lite mer vinterlikt och stämningshöjande väder då.

Min kära svärmor hade rensat i sina garderober innan förra helgens besök hos henne och hittat sin gamla päls som hon inte använder längre. Snäll som är tänkte hon på sin svärdotter och den satt jättebra så nu är jag lycklig ägare till en fin päls, TACK snälla svärmor!!

Nu ska vi åka ner till Plantagen och köpa lite julblommor och ljusslingor att sätta utomhus!!

Önskar Er en trevlig helg!

5 kommentarer:

home by lina sa...

Ja, jag kan trösta dig med att här i södra Dalarna har vi ingen snö heller :(( och när vi vaknade i morse och tittade ut hade även frosten försvunnit! Annars kan jag tycka att bara frosten gör att det känns lite mer juligt och vintrigt. Vilken fin päls du fick av svärmor! Inget man kanske går och köper bara sådär...tur att det finns andra som tänker på en =) Lycka till med julblommor och pyssel! Kram Lina

Ann-Louise sa...

Skitsnygg!! Bra svärmor som har snygga saker hon inte behöver ;-)

Här är det grått och trist väder också med regn usch!! Tur man kan vara inne och mysa.

Kram

jessi sa...

Hoppas det blir bättre väder nästa helg för det låter ju så mysigt med ett juligt Göteborg!

Snäll svärmor du har!

KRAMISAR

cecce sa...

Vilken fin päls!!!

Håller med dej om att vi bor i fel del av landet om det är snö man vill ha!
Å det vill man ju...i alla fall till jul!
Vi får hålla tummarna...

Önskar dej en fin andra advent!
Kramar

Att ha det gott sa...

Den var jättefin