torsdag 3 december 2009

Julskinka...


Doften av nygriljerad skinka sprider julstämning i vårt hus denna kväll...

Sitter just nu och provsmakar årets första skinka och det smakar precis så gott som det alltid brukar göra och till detta dricks det så klart julmust. Utanför fönstret snöar det och flingorna som singlar ner har bildat ett tunt vitt täcke på marken, tyvärr visar termometern på +1 grad så chansen att snön ligger kvar när vi vaknar imorgon är nog tyvärr ganska liten.

Var nere på köpcentrat en liten stund ikväll då de hade kvällsöppet med bra erbjudanden i de flesta butiker, är på jakt efter ett par nya svarta stövlar då mina spruckit och tyvärr inte går att använda längre, men hade inte turen med mig att hitta några som satt bra och dessutom föll mig i smaken däremot fick en röd och vit stickad tröja från Gina Tricot följa med hem. Fick ett presentkort när jag fyllde år som jag ännu inte utnjuttjat förrän idag så stort tack till A för min födelsedagspresent som blev en julig tröja istället för en sommarklänning!!

Nu är det sängen för mig så på återseende imorgon!!

4 kommentarer:

home by lina sa...

Åh, vad smaskens med julskinka! Röd och vit tröja från Gina....låter som nått i min smak oxå =)Måste jag kolla in! Ha en bra dag! Kram Lina

Malena sa...

Men vad gott med skinka! Så sugen jag blev nu :-) Jag ska på tjejmiddag ikväll och det blir säkert gott, jag är dock ganska säker på att det inte blir skinka :-)

Ha en skön helg!
Kram!

Livet hemma hos Linda sa...

Åh så gott med julskinka! Ni var ute tidigt med att provsmaka på årets första;)

Hoppas du har en bra fredagskväll
Kramar

Helenas loggbok sa...

Vad gott med julskinka. Det finns inte att köpa i Luxemburg. Får köpa lite vanliga kokta skinkskivor och ta senap på. Inte riktigt samma sak, men man tager vad man haver. Längtar till jul och den svenska maten!
Vad kul att du hittat en fin vintertröja. Hoppas du springer på några stövlar som du gillar. Jag köpte nya nu i veckan då mina spruckit i dragkedjan. Ingen billig historia, men ändå något man måste ha i en basgarderob.
Hoppas ni får en skön helg!
Kramar
Helena