fredag 11 december 2009

Välkommen helg!!


Första julklappen inhandlad och fler ska det bli...
En välkommen fredagkväll är här och jag sitter i soffan och kikar på Robbie Williams som gästar Skavlan i väntan på att IDOL-finalen ska avslutas efter Nyheterna klockan 22, ett glas rött och en låda mörka Noblesse håller mig sällskap liksom en sambon som helt försvunnit in i teknikens värld då en ny mobil fått följa med honom hem idag, och det tycks finnas precis hur många funktioner som helst på den då det emellanåt hörs wow, coolt och grymt bakom min rygg...
Köpte första julklappen efter jobbet och jag ska bestämt försöka inhandla resten också de närmaste dagarna, brukar göra klart mina julklappsinköp redan i börjar på december varje år då jag tycker det är mysigt att gå i butikerna dagarna innan jul och bara njuta av julmusiken som strömmar ur högtalarna och trängas bland alla andra, men utan pressen att jag måste hitta den där perfekta julklappen till mina nära och kära... Även om jag älskar att få presenter så är det ännu roligare och mer tillfredställande att ge till andra om ni frågar mig!!
Vill önska er en riktigt trevlig helg och en inte allt för vild gissning är väl att vi inom en timme får se en överlycklig Erik ta emot segerbucklan i årets IDOL-final :) Go kväll!!

7 kommentarer:

milla-andante sa...

Du gissade ju helt rätt! Vi får säga lycka till Erik!
Ha en fin helg nu!
Kram

cecce sa...

God morgon!
Såg bara delar av idolfinalen går då jag var på glöggparty med jobbarkompisar. Men ur datorhögtalarna strömmar nu låtarna i strid ström då min son tittar på gårdagens program om och om igen.
Det var nog rättvist att Erik vann!

Har också börjat handla mina julklappar. I går fick jag i hop en del vilket känns skönt!

Kram

jessi sa...

Godmorgon! Ja det blev Erik till min stora glädje!!!

Jag ska också köpa alla julklapparna i dagarna, imorgon åker vi mot Stockholm för julklappar, bloggfika med Erry och middag hos Ann-Louise. Alltså en toppendag!

Ha en mysig helg!

mitt skärgårdsliv sa...

nästa vecka ska jag köpa de sista klapparna men som tur är jag så gott som klar med inköpen några småsaker fattas. Snyggt inslaget paket i svart och rött!! Ha en trevlig helg!

Fröken Fräken sa...

Ingen Idol för mig jag har fullt upp med att pyssla! Men ikväll ska det nog bli film.
Här har jag påbörjat julklappsinköpen också. Det är roligt när man verkligen hittar RÄTT. Min bror gjorde "misstaget" att säga att han behövde strumpor så jag har köpt 25 par till honom :-) Alla ska slås in för sig, så klart!!

Signe 1 sa...

Japp, det blev Erik...måste dock säga att jag personligen ville se Calle som vinnare, men de är ju superproffsiga båda två!!:-)

Må gott, kram Sofia

Cicci sa...

Skönt att även du har börjat med julklappsinköpen. Har bara några kvar själv och vill helst bli klar med dem så fort som möjligt.

Visst är Erik en värdig vinnare, men tror även att Calle kommer att lyckas med musiken i fortsättningen.

Kramar