lördag 26 december 2009

Snöig Annandag Jul...


Vaknade upp i morse och fick se att det fallit över en decimeter med snö under natten...


Vintervitt landskap utanför sovrumsfönstret....



Det har sedan fortsatt att snöa minst en decimeter till under dagen...


och väglaget har definitivt inte varit det bästa idag så vi får hoppas att det gått lugnt till på vägarna när alla hemvändande julfirare varit och åkt...

Annadag Jul är snart till ända och lika fort som julen kom är den nu snart över och tänk att vi fick en vit jul i nästan hela Sverige!! I natt och under dagen har det kommit över ett par decimeter nysnö så det var bara att dra på sig mössa, tjockjacka och vinterkängor och ut och skotta imorse innan jag och svärmor kunde få ut bilen för att på snöiga och sliriga vägar ta oss till köpcentrat för att trängas med alla andra shoppingsugna besökare. Resultatet blev en trevlig lunch och i kassen som fick följa med hem låg ett par termobyxor och ett underställ, kändes vuxet och förnuftigt denna första vinter som husägare! Tyckte annars det var riktigt tråkigt i affärerna, hittade inget annat som föll mig i smaken så plånboken är nöjd.
Ikväll har vi ätit en trevlig middag tillsammans med svärmor som imorgon återvänder till Borås så jag hoppas att vädret blir bättre på vägarna då. Nu ska jag passa på att umgås en liten stund till innan sängen väntar. Imorgon blir det en riktig slappardag för min del och det innebär bl a bloggläsning, ska blir riktigt trevlig att läsa om hur ni firat Er jul!!
Kram på Er ♥

7 kommentarer:

millandante sa...

Då var vi och trängdes på samma köpcentra tror jag..:) Varken letade eller hittade något, men tonåringarna gjorde allt några fynd! Men fy vad svårt det var att köra!
Njut av morgondagen!!
Kram

cecce sa...

Åh..nu blir jag avis på all din snö! Här regnade snön bort på juldagen och annandagen tyvärr!
Hoppas det kommer ny!

Ingen mellandagsrea för min del. Brukar aldrig ge mej ut i den. Har ägnat mej åt att äta rester och tittat djupt i chokladasken Föör djupt.

Idag blir det grönsakssoppa!

Kram och en god fortsättning till dej!

mitt skärgårdsliv sa...

Så fint med mycket snö, fast nu väntar en hel del snöarbete på gården som nån borde ta i tu med :) Önskar dig en trevlig söndag!!

Ann-Louise sa...

Skönt att julen varit bra! Klokt köp och det är så skönt med termobyxor när man är ute i vintrigt väder. Var också ute en sväng i går och köpte en klänning faktiskt men det var inte mycket som lockade i affärerna. Ska försöka hitta en micro i allafall närmsta dagarna.

Ha en skön slapparsöndag och må så gott!

Kramis

Karin sa...

Vilka härliga bilder! ja, det var lyckat med en vit jul i år. Framförallt roligt för alla barn =)

Hoppas din söndag varit behaglig och härlig.
massa kramar

Cicci sa...

Här i söder är snön nu ett minne blott... Allt töade bort igår och i förrgår. Var också och trängde inne på julrean igår. Men blev så trött på allt folk att jag endast kom hem med ett par kökshanddukar!!!

Kramar

homebylina sa...

Vill bara titta in för att önska God fortsättning! Ni verkar att ha haft en lugn och skön jul. Vi är nyss hemkomna från Sälen där vi firat jul, åkt skidor, pulka, badat och bara myyyyst =)Ha det gott! KRAM Lina