onsdag 2 december 2009

Glögg...


Hittade en jättegod glögg på Åhaga julmarknad i helgen, Muddus Vildmarksglögg gjord på tranbär, enbär, blåbär och lingon...


Snyggt tappad i fin "gammal" glasflaska...

Så var mer än halva arbetsveckan redan gjord utan att man hunnit blinka, det är redan den 2:e december och det är frost och betydligt kallare ute än de senaste veckornas regn och plusgrader, äntligen börjar julkänslorna infinna sig.

Inte en dag försent har jag idag varit hos frisören och klippt och färgat mitt hår, så skönt att få bort utväxten. Gör att man i alla fall känner sig lite fräschare trots vintergrå hy och trötta ögon.

Nu blir det Bonde söker fru och så ska jag fortsätta läsa i kapp alla bloggar jag inte hunnit och orkat med sista veckan, men som jag vill läsa :)

Trevlig Kväll!!

7 kommentarer:

Inredningsfrun sa...

Hej söta du!!

Ja, nu känner jag mig lite bättre, men är fortfarande lite trött. För ett par dagar sedan växte det två små människor i mig, men inte längre. Naturen ville något annat :(((. Så det har varit lite tungt!!! Men när botten är nådd så finns det bara en väg tillbaka!!!

Men det är tur att det finns så många goa där ute i cyberspace!

Kram på dig!!

// Inredningsfrun

Cicci sa...

Man känner sig alltid så fräsch när man har varit och fixat till sig hos frisören. Dock tycker jag att man alltid ser som värst ut när man väl sitter där i stolen innan frisören tar första saxtaget.

Kramar

millandante sa...

Nu tittar jag in och stör dig mitt i Greys Anatomy förstår jag..:)
Jag skriver lite tyst... hihi...
Så härligt att gå till frissan, det gör underverk! Skulle behövas här också!
Vad julmysigt du gjort hemma!!
Kramar

mitt skärgårdsliv sa...

Vildmarksglögg låter gott, nåt som skulle uppskattas här i huset (p.g.a namnet ;) syftar på min man ) Jag har många bloggar jag borde hinna läsa ikapp men det får bli en ny kväll! Ha det så bra!

Ann-Louise sa...

Hejsan!
Gud så skönt gå till frisören! Skulle jag också behöva men det slutar väl med att jag klipper mig själv ;-)

Kramar

cecce sa...

Hej!
Vildmarksglöggen låter jättegod!!

Här har du en till som behöver gå till frissan. Har dock lite dåligt med pengar pga att försäkringskassan inte behagat sätta in min ersättning.
Får känna mej som en rugguggla tills dess:-)

Ha en riktigt skön kväll!

Kramar

Susanne sa...

Jag har inte druckit någon glögg ännu!!!! Måste göra det i helgen tror jag :o)
Hoppas allt är bra med dig denna torsdag.

Kramisar