fredag 4 september 2009

Nu är det fredagsmyyys...


Det blir inga chips som i reklamen här hemma ikväll, men väl filmerna ovan...


...och fläskfilen ligger i stekpannan så en god middag väntar om en stund!

Äntligen fredagkväll och det känns extra skönt att helgen är här denna vecka då det varit en tuff dag i dag där orken inte riktigt räckt till, men förhoppningsvis så ska en lugn helg utan några måsten göra att jag får tillbaka energin så att jag klarar av att jobba mina 75 % igen nästa vecka. Det blir lite god mat, ett glas rött och filmmaraton efter kvartsfinalen i dam-VM där Sverige möter Norge för min del ikväll. Ska äntligen se Slumdog millionaire, 8 Oscars gör att förväntningarna är höga och jag hoppas på att inte bli besviken. Wallander är ju alltid bra och En Shopaholics bekännelser bara måste ju vara sevärd!

Vill avsluta med att önska er en riktigt mysig fredagkväll och tack snälla för alla vänliga och uppmuntrande ord de sista dagarna, de värmer och är så uppskattade!!!

2 kommentarer:

Signe 1 sa...

Hej vännen! Nu är jag tillbaaa, missunsamma människor ska inte få förstöra min stora glädje i att blogga...hur tänkte jag egentligen? Visst är det nåt spec med fredagar? Men idag är det löerdag och jag har mycket att stå i, om inte annat att gå igenom allas fina bloggar och se vad jag har misssat:-) Kraam Sofia

Susanne sa...

Hoppas ni fick en mysig fredag med god mat och film :o)
Ha en fin lördag

Kraam