lördag 5 september 2009

20 % på Åhléns...T o m den 14 september är det 20 % på alla kuddar, mattor och plädar på Åhléns, kanske ett besök på stan kan vara något denna lördag för att hitta något nytt till hemmet...
Go morgon!
Här är det en trött morgon, det är ganska skrämmande samtidigt som jag nästan faschineras av hur mycket min kropp protesterar just nu. Den låter mig verkligen veta att jag gjort mer än vad jag egentligen orkar denna vecka. Symtomen som kommer med trötthet, värk i hela kroppen och framför allt den sprängande huvudvärken och trycket över bihålorna påverkar mig då jag får så ont att jag får svårt att ligga still och kan inte slappna av i kroppen och sova ordentligt. Den sömn jag får just nu är inget djupsömn och det är ju tyvärr det kroppen behöver för att läka och få ny energi. Det är ju inte första gången kroppen mår som den gör och jag är väl medveten om varför den mår som den gör just nu och det enda rätta är att vila och tvinga sig själv att ligga och sitta still fastän det gör ont. Kan förstå att det verkar märkligt att inte kunna sova när man är så trött, och jag kan förstå att folk inte förstår hur ont man kan ha och det är inget jag begär. Jag skriver om det här på min blogg då det är ett bra sätt för mig att få skriva av mig och hjälper mig att hantera min situation. Jag är så glad för att jag har humöret med mig och trots värk och trötthet har jag en positiv inställning till att jag ska klara av att fortsätta jobba mina 75 %. Jag har inte gett upp trots gårdagens mindre lyckade dag. Tror att man kommer långt med stark vilja och rätt inställning och det har jag...
Det blev inget filmmaraton igår då vi kom på att vi hade kvar Singstar nere i källaren sedan sambons fest förra helgen så vi gick så klart ner och sjöng, heller än bra ska väl tilläggas, men kul var det!!
Har som sagt inga stora planer för dagen, kommer ta den som den kommer, lite bloggläsning och film kommer det bli till att börja med!
Hoppas ni får en riktigt trevlig helg!

7 kommentarer:

Viktoria sa...

Tack för maailet om böckerna,verkar väldigt intressant! Hade varit vädigt kul o titta ut till er nån dag! Är jättenyfiken på huset. Magnus har ju vart där o tjuvtittat redan men ;) Ha en trevlig dag!

Annas inspiration sa...

hej raring

tråkigt att du har så ont,
så stark du är! Fantastisk inställning :-)

Åhlens har mycket fint.
ha en fin lördag trots det onda

kraaaam

jessi sa...

Jag lider med dig, minns hur det var. Jag var såå trött trött om nätterna men värken höll mig vaken tills ca 03 då somnade jag... Det finns ingen som inte varit där själv som kan riktigt förstå, speciellt när det inte syns utanpå. Men jag tror att jag förstår dig ganska bra, har ju varit där själv. Jag är imponerad av din styrka och positivitet att du försöker kämpa och jobba 75%. Ta det lugnt och vila nu. Jag tänker på dig. Önskar jag kunde trolla och få bort smärtan och tröttheten. Jag hoppas, jag tror att du ska bli bättre.

Tack för dina värmande ord om min blogg!

KRAMIS

Therése sa...

Rätt inställning och stark vilja kommer du långt med, vännen!
Men jag tycker det är så tråkigt att du ska behöva ha så ont...det låter verkligen inget vidare :-(

Åhlens har alltid så mycket fint tycker jag!
Kuddarna var kanonfina, destovärre skulle inte dom mörka passa hos oss, eftersom vi har svart soffa (försvinner nog bara!)
Men 20 % låter ju bra, kanske skulle ta sig en titt, och se om man hittar nåt snyggt!
Ha en härlig lördag!
Kram Therése

Ann-Louise sa...

Tack för din kommentar om min tavla! Hoppas du kunnat vila ordentligt idag och sett några filmer istället. Längtar också efter nya SATC filmen.

Vi har varit på utflykt idag men jag glömde kameran...surt, men Sigtuna var mysigt!

ha en bra kväll.

Kramar

Helenas loggbok sa...

Hej!
Vad trist att du har så ont och är så trött. Hoppas du har kunnat vila och ha det skönt idag!

Jag har aldrig sett något av Sex and the City någonsin, inte TV-serien och inte filmen. Gissar att jag har missat något! Kanske skulle jag köpa någon box med alla TV-avsnitt. Har för mig att det går att köpa. Kanske ska man se dessa innan man ser filmerna, eller?

Ha det gott!
Kramar
Helena

Stjärnor & Champagne sa...

Hallå vännen, nu har jag läst ifatt lite här. Det är så tråkigt att du inte mår bra. Ja jag finns här om du behöver någon att prata med, så att du vet....
Bollinger, inte illa mums...Stort grattis på er 3-årsdag. Huh här har vi varit tillsammans i 19 år och gifta i 13....Såg Shopaholics häromdagen, lite kul när man har läst boken.
Ha det så gott vännen/ Kramkram Anne