fredag 18 september 2009

Höstnyanser...


Klarblå himmel och rönnbärens röda färg...


tillsammans med de allt gulare tonerna på träden blad...


och mogna äpplen...

bildar tillsammans det vackra höstlandskap...


som för varje dag blir allt färgrikare...

...och jag har skrivit det innan, men jag bara älskar den höga och klara luften som är ute nu...


...och på väg hem ifrån jobbet åkte jag förbi...
detta färgsprakande höstlandskapet...
Fredagkvällen är här och ytterligare en arbetsvecka är till ända. Det har varit en tuff vecka där energin inte varit på topp så det är en välkommen helg som nu äntligen är här. Bristen på energi visar sig bl a i att jag gör mindre genomtänkta saker ibland och jag kan inte bli annat än trött och frustrerad på mig själv när jag inte kan tänka klart då jag är för trött. Idag var det fläskfilén som vi skulle äta till middag som åkte in i frysen när vi kom hem och hade varit och handlat så att den nästan var fryst när sambon skulle börja tillaga maten... Ingen stor grej, men så trist då jag gör så klantiga saker som blir störande för både mig och de i min närmsta omgivning...
Det känns som att hösten kommit på riktigt den här veckan och det börjar bli så vackert ute i naturen så en promenad känns som ett måste i helgen! Biljetter till Flickan som lekte med elden är bokade till söndag eftermiddag och jag längtar efter att få se den andra filmen, hoppas så klart att den är lika bra som den första, höga förväntningar med andra ord!!
Det var lite av mina helgplaner... Nu blir det klassikern Dirty Dancing på tv innan sängen väntar denna fredagkväll... Trevlig Helg!!

7 kommentarer:

home by lina sa...

God morgon! Här är vi uppe tuppen denna ledia lördagmorgon =)Ja, visst är det underbart med hösten, min bästa årstid =)Vad mysigt att få gå på bio, händer inte så ofta här hemma...men vi har projektor med STOR duk så det blir nästan som att gå på bio =)Ha en bra dag! Kram Lina

Signe 1 sa...

Men vilka hääärliga höstbilder du har plåtat, me like!! Ja helgen var välkomnande, jag är oxå helt slut känns det som, men det är bara att ladda om för här blir det 40årspartaj ikväll:-) Ha en fin lördag, kram Sofia

Fröken Fräken sa...

Jag försöke se Dirty Dancing igår, men herr Fräken var inte så trakterad... Men ikväll är det då jag som väljer film!
Du bor verkligen i ett otroligt fint landskap. Färgerna sprakar runtomkring här med, men det har burit lite emot att fota det, när jag nu inte är så förtjust i höst... men när väl vintern är här, känns nog hösten som helt toppen! ;-)

Susanne sa...

Visst är hösten härlig :o)
Har också tänkt att knäppa lite foton på hösten idag, bilderna börjar sina i kameran ;o)
Roligt att kolla på andra filmen, jag vill också se den men är inte överförtjust i bio, ligger hellre hemma i soffan!!
Hoppas du får en bra lördag

Kraam

Miia - There´s no place like home sa...

Vilka härliga höstbilder! Jag tycker att hösten är en av de vackraste årstiderna med alla dess sprakande färger!

Hoppas du har en mysig lördagkväll raring! Kraaam

jessi sa...

Fina höstbilder, naturen är så vacker nu!!!

Jag såg också dirty dancing, kändes lite vemodigt med tanke på att Patrick Swayzee har gått bort... Jag gillar filmen, de har sån kemi mellan varandra!

Ha en bra bio stund idag!

KRAM!

Ann-Louise sa...

Såg filmen igår och den är bra! Tyckte den var lite seg i början men sen blev det bara bättre och bättre när allt föll på plats. Hade faktiskt glönt bort en del då jag läste boken för länge sedan.

Ha en mysig filmdag!

Kram