måndag 21 september 2009

Flickan som lekte med elden...


Flickan som lekte med elden...
Så var det måndag igen och denna vecka kommer innehålla jobb fram till och med torsdag och på fredag åker jag till Island med jobbet!! Kändes som om det var så långt fram när vi fick reda på att vi skulla få åka dit i våras, men tiden går ju som bekant fort och nu är det alltså redan dags och det ska bli jättespännande att få komma till den stora ön. Ser framför allt fram emot att få se Islands natur och planerna är att vi under de tre dagar vi är där ska besöka Blå Lagunen, åka på valsafari och en bussresa runt ön där vi ska göra stopp vid olika sevärdheter är inplanerad.
Igår avslutade vi helgen med att se andra filmen i Millenium-trilogin, Flickan som lekte med elden, och den var lika bra som första filmen och har ni inte sett den så se till att göra det. Man vill inte att den drygt två timmar långa filmen ska ta slut, och precis som i första filmen är storyn komprimerad jämfört med böcker, men jag tycker ändå filmen gör boken rättvisa. Längtar redan nu tills den tredje filmen har premiär den 27 november.
Hoppas ni haft en bra start på Er vecka och jag gissar att jag inte är ensam om att avsluta denna måndagkväll med att titta på Hollywoodfruar ikväll...

7 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Island! Wow, det måste bli en häftig upplevelse! Här vankas kick-off med jobbet i dagarna två denna vecka, men det blir mest typiskt vildmarksliv.. forsränning, hajka runt i skogen.. alla resor som inte innehåller något loppisbesök känns ganska så tråkiga i mina ögon.. ;-)

Emma sa...

Å, härligt att åka till Island! Jag var där för 2 år sen och skulle gärna åka tillbaka - den är verkligen speciell den där ön! Och Blå Lagunen är bara vansinnigt underbar, jag har aldrig upplevt nåt liknande. Sov som ett barn efter jag badat där en hel dag :o) (som jag annars aldrig gör, sover som ett barn menar jag haha).

Fina bilder från Smögen också :o)

Susanne sa...

Så härligt att få åka till Island, ska vara så vackert. Jag skulle också vilja se Flickan som lekte med elden men jag är ingen biomänniska, tycker det är trångt, för mycket prasslande med godis och popcorn ;o) Ligger hellre hemma i soffan men vet inte om jag kan hålla mig tills filmen kommer på dvd!!

Kram på dig

VITA NYANSER sa...

Vad härligt med Island!

Tack goa för din fina omtanke på bloggen. Du vet vad du pratar om när det kan bli för mycket, och ja, idag har jag varit helt sluuuut!!! Suck, men jag har haft en VILO-dag förutom någon timme på jobbet. Det är ju så trist att man inte kan köra på utan får igen det sen även om man gör roligheter.

Ha det bra!
Kram L-L

Miia - There´s no place like home sa...

Tack! Nu är tavlorna klara, så nu väntar jag bara på att de ska komma upp på vägen! Får nog bli morgondagens projekt ;)

Många som sett den filmen nu & alla säger att den är bra! Jag har läst alla böcker i trilogin samt sett första filmen, så den här filmen är ju helt klart ett måste!

Hoppas du haft en mysig kväll! Kraaaam

cecce sa...

Åh..Island har jag alltid velat åka till! Blir lite avis:-)
Du får visa lite fina bilder sen...

Hoppas få tid att se filmen snart.
Har läst böckerna och sett första delen på film. Kul att andra delen också var bra!

Kram till dej!

Therése sa...

Åhh, jag vill ju också se den!!
Förmodligen ska vi kanske gå på den till helgen!
Men däremot såg jag ju naturligtvis Hollywoodfruar igår.
Ja jisses, blir man verkligen så bimbodum bara för att man har väldigt mycket pengar??!!
Kram på dig!