torsdag 24 september 2009

Iceland - Here I come...


Blå Lagunen på Island, där jag kommer sitta imorgon och förhoppningsvis njuta av det varma vattnet och det fina landskapet...
Väskan är näst intill färdigpackad och jag har nu landat i soffan framför IDOL med en tallrik fil och müsli. Sitter och klurar på om jag verkligen fått med mig allt jag kommer behöva på Island dit det bär av imorgon. Känns som det är lite svårt att packa när man både ska ha kläder som passar för att vistas i en storstad både dag och kvällstid och samtidigt varma och regntåliga kläder och bra skor för bl a valsafari, men vi får helt enkelt hoppas att min överfulla resväska innehåller allt jag behöver!!
Datorn får följa med, så förhoppningsvis kommer det att komma upp ett par inlägg med lite lägesrapporter och foton från Island här på bloggen de närmsta dagarna. Dock blir det dåligt med besök hos Er så jag passar på att önska alla fina bloggvänner en trevlig helg redan nu!!

7 kommentarer:

milla-andante sa...

Ha en underbar resa nu!!
Kram

Livet hemma hos Linda sa...

Gud så kul att få åka till Island! Det blir nog en häftig upplevelse:) Hoppas du får en fin resa. Ser fram emot vackra bilder när du är tillbaka;)

Kraam

Therése sa...

Åh, så härligt att åka till Island, du kommer nog få det jättebra där!
Min svärfars sambo kommer därifrån, så nån gång hoppas jag vi också ska åka dit å bada i dom varma källorna ;-)
Kram på dig!

Ann-Louise sa...

Det kommer att bli en fantastisk resa för dig! Vad spännande med valsafari och jag förstår att det varit svårt att packa.

Hoppas du har det supertrevligt och kommer hem med massor av nya intryck och energi! Ser fram emot bilder!!

Kram

Susanne sa...

Vilken spännande resa, hoppas du får det jättebra.

Kram

jessi sa...

jätte jätte skoj med Island, ser framemot bilder o inlägg! Maken var där 2 år sen med jobbet o han sa det var roligt o vackert!

KRAM!

Karin sa...

Åhh, så härligt! Jag önskar dig en härlig resa och helg!
Själv kom jag tillbaka till Sverige igår!

Njut av semestern!
Kramar