torsdag 27 november 2008

Adventsfint...

Gardinerna är nu strukna och uppsatta och jag har lämnat tillbaka dem andra. På Hemtex hade dem inte bara 50 % på alla gardiner, utan också "Köp 2 betala för 1" på alla dukar så jag passade på och köpte en stor vit och svart duk som passar bra på vårt matbord för 500 kr.



I förrgår köpte jag två julstjärnor till köksfönstret, men igår hade en av dem redan gett upp... Hmmm kan ju inte bero på att jag misskött den i alla fall, den hann ju inte mer än komma in hemma och jag var försiktig och bad att få dem inslagna i affären eftersom jag vet att julstjärnor är jättekänsliga för kyla... Passade på att köpa en ny idag när jag fick åka till Blomsterlandet... Skulle sätta upp granris och en ljusslinga på balkongen och självklart så fungerade inte ljusslingan. Som tur var så satte jag i kontakten innan jag satt upp allt och hälften av lamporna lyste inte, försökte byta lamporna, men slingan var stendöd så det blev till att köpa en ny...



Hittade också dem här glasunderläggen på Blomsterlandet, kostar 10 kr st.



Glaslyktan kostar 40 kr.

Nu känns det att det närmar sig jul, inte ens en månad kvar tills julafton... Tycker inte det är länge sedan det var slutet på oktober om man tyckte att det kändes sååå långt till advent... Nu är vi här och jag tycker det är helmysigt. Snart dags att baka lussekatter och pepparkakor... Mums! Ska försöka orka med att göra lite godis i år också!!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Glöm inte våran pepparkakshustävling! Hihi..
Kramar...

Anonym sa...

Den vinner vi lätt. Kramar H