torsdag 10 november 2011

Pernillas Jul...


För ett par månader sedan knackade det på dörren och utanför stod två blyga tjejer som ville sälja jultidningar och jag hade inte hjärta att säga nej så jag beställde Pernillas Jul...


Igår fick jag hem boken som är fylld av fina och juliga bilder...


 Blandat med Pernillas texter om sina egna jultraditioner och gamla bilder från hennes barndomsjular....


Boken är självklart fylld med recept på allt ifrån hennes farfars senap till mamma Christinas recept på bullar till nymodigheter som smygit sig in på familjen Wahlgrens julbord...


 Förutom jul-recept innehåller boken pysseltips...


 och recept till nyårsfesten och nyårsdagsbrunchen...

Sitter i skrivande stund och bläddrar i boken Pernillas jul, älskar böcker med fina bilder och jag har redan spanat in flera recept som måste provas till jul. Annars har det inte hänt så mycket spännande och intressant idag, det har i ärlighetens namn inte hänt något som är värt att skriva om då jag bara varit hemma med min onda mage. Jag väntar fortfarande på röntgensvaren och håller en tumme för att jag får dem imorgon. Nu blir det ett par timmar framför tv:n!

Hoppas ni får en mysig torsdagkväll!

Kramar Bella ♥

10 kommentarer:

Helenas loggbok sa...

På Rue de la Gare har det heller inte hänt så mycket idag... Vad kul med den fina boken! Jag är dålig på att unna mig sådana böcker.
Hoppas du får svar i morgon på röntgen, så du slipper vänta över helgen.
Stor kram
Helena

camilla sa...

Vad mysig boken ser ut att vara! Blir riktigt sugen på att baka något gott till advent. Håller alla tummar jag har för att du får svar från röntgen och att magen din blir bättre!

Önskar dig en fin torsdag!
Kram kram och tack för fina kommentaren!

Nazima sa...

Den boken ser riktigt mysig ut, roligt att det är både pyssel och recept i , något för mig som gillar bådadera.
Jag fick ochså handlat lite av grannbarnen som var här och sålde, men det blev ett scrapbooking kit (för barn) till dottern, som hon ska få i julklapp.
Jag tycker absolut du ska testa laxrätten,den var som sagt jättegod!
Kram på dig och trevlig helg om jag inte kikar in här imorgon!

Angelica Little Corner of Crafts sa...

Hoppas din mage skärper till sig. magproblem är INTE kul :(
Ja, jag började direkt att fundera vem denne Per var och hur han levde sitt liv! Jag hade gärna varit med en dag och se hur det var!!
Ha en bra helg!! KRAM!!

cecce sa...

Hej fina Bella!

Har suttit här på morgonkvisten och läst ifatt bland alla dina inlägg. Suck...min tid räcker inte till för att hälsa på alla fina bloggvänner så ofta som jag skulle vilja...det är helt klart så.
Läser att du fått något slags bråck i magen och inflammationer lite varstans. Lider med dig!! Hoppas att röntgen kan ge svaren så du kan bli fri från smärtan. För dåligt att du ska behöva vänta så länge på en röntgen, men det förvånar mig inte. Håller just nu på att dra i äldsta dotterns behov för att få en operationstid till sitt skadade knä. Man får verkligen slåss för att få sin stämma hörd:-)

Boken ser mysig ut. Har själv beställt ett gäng böcker av sonen som också säljer jultidningar.

Hoppas du får en fin helg och att du får dina röntgenvar!

Kramar!!

Anonym sa...

Va mysigt med barn som säljer jultidningar. Det gjorde jag också när jag var mindre. Jag gillar inte alls Pernilla men boken verkade väldigt mysigt och full med insperation. Kram

millandante sa...

Åh Bella... jag läser ikapp och får dubbla känslor... så tråkigt med din onda mage och allt vad detta innebär, samtidigt som detta kanske är en väg för att få den hjälp du sökt så länge... du vet ju min historia, och i slutändan hittade de ju en lite detalj som de inte upptäkt tidigare och som gav så många svar. Du vet att jag håller alla tummar i världen för dig!!!!! Känner snart för att träffa dig IRL, så vi får prata ordentligt!!
KRAM

millan sa...

Vackra blädderböcker är lycka! Min älskade familj vet alla hur mycket jag älskar dessa så just till jul brukar jag få några fina exemplar - längtar. Hålle rtummarna att svaren dyker upp snart - vänta är inte kul... ha de' bäst Millan

Therese sa...

Vad fin den var! Tack för tipset, kanske det vore läge att köpa den nu för att få inspriation. Hoppas du får en fin start på helgen!

Linda - Harmony Home sa...

Vilken mysig bok det ser ut att vara! Snart dags att börja fundera ut vad man ska baka till jul ju:)

Hoppas du får en fin helg
Kram /Linda