tisdag 15 november 2011

Är uttråkad...


Borde egentligen ligga och sova i skrivande stund, men jag kommer inte till ro ikväll, det kryper i kroppen och illamåendet står mig upp i halsen, jag är så uttråkad och less på att sitta här hemma utan att bli frisk och utan att få reda på vad det är som är fel. Har varit helt inställd på att gå till jobbet imorgon, det har inte funnits något annat i mina tankar sen mitten på förra veckan och jag har nog försökt "lura" mig själv att jag är bättre än jag är, men jag har fått inse att det kommer inte gå...

Blev lovad att läkaren skulle ringa mig idag då röntgensvaren kommit till kirurgavdelningen, men fick tyvärr inget svar under dagen. Det kan självklart varit så enkelt som att läkaren var ledig idag och att sköterskan jag pratade med inte visste det, men det är ändå påfrestande att behöva vänta även om det är så det fungerar inom sjukvården för oss alla.

Trots att muskelinflammationen i benet och rumpan är mycket bättre så mår jag allt anant än bra. Jag är betydligt mer illamående nu än för en vecka sedan och har mer ont i magen igen efter att det varit lite bättre ett par dagar, känns lite som att vara tillbaka på ruta ett igen och jag undrar så vad det är som är fel i min kropp...

Nog grubblat och ältat för i kväll, imorgon är en ny dag och då tar vi nya tag och nu ska jag testa att sätta på en riktigt bra film som jag inte vill somna ifrån, för då borde jag ju somna :)

Kramar Bella ♥

7 kommentarer:

Postadress Torslanda sa...

Det finns inte ord. Styrkekram till dig!

alegni sa...

skickas röntgenbilderna med snigelpost, eller?!? med dagens teknik borde ju bilderna vara hos kirurgen på några sekunder, så jag kan verkligen inte fatta att du inte fått besked än. kan du inte ringa och höra dig för om bilderna kommit fram och fråga varför ingen ringer dig? sådana här saker får INTE ta så här lång tid!
styrkekram
ingela

Anonym sa...

Det är inte bra att vänta på svar så här,har du någon ork hade jag börjat att sätta upp lite adventsaker eller bakat lite kaffe fika allt för att bryta tankarna.
kram

Jenny sa...

Hej Bella!
Hoppas du fått besked om röntgenbilderna idag och att du mår lite bättre än igår.

Stor kram!

Jenny

Annas inspiration sa...

ÅHHH
har du inte fått svar ännu?! Det är ju inte klokt att du ska behöva vånda så :( Blir så ledsen för din skull söta du.

Hoppas du fått svar under dagen!!!

Kramar

Susanne sa...

Stackare, måste vara riktigt frustrerande att ha ont och att inte veta varför. Hoppas du får svar snart och att det inte är något allvarligt.

Kramar till dig

Nazima sa...

Saknar ord.... att det ska vara svårt för dem att ge dig resultaten på röntgenbilderna,jag lider med dig och hoppas verkligen att de hör av sig till dig snarast.
En stor kram till dig!