lördag 19 november 2011

Bygga entrétrappa - check!


 Kom på att jag aldrig visat Er den färdiga trappan in till vårt hus...


 Har tyvärr inga bättre bilder just nu, känns som att helheten inte riktigt kommer fram, men det vi får vi ta till våren när trappan till altanen i samma stil är byggd och gräset växt till sig efter grävningarna i trädgården...


Den blåa betongtrappan är ett minne blott...


och det är lite skillnad mot när vi flyttade in...

Det är knappt så jag vågar skriva det, men trots att jag fortfarande har ont i magen hela tiden, mår illa och har en magkatarr som inte är att leka med så känns det ändå som att det är på väg åt rätt håll nu. Hoppas på att det fortsätter så under morgondagen!!

Kom på att jag aldrig visat Er den färdiga trappan till huset så idag får ni några bilder. Vi fick hjälp av vår gode vän snickaren D med stommen och sen har sambon klätt in sidorna och lagt trallen själv. Vi är jättenöjda och när jag ser bilden som är tagen förra våren så påminns man om att vi gjort en hel del med huset året som gått. Dränering, påkoppling av kommunalt vatten o avlopp, lagt nytt tak, målat om grunden och fönster, byggt ny altan och trappa. Vi är inte helt klara utan det finns saker kvar att göra, men vi är en bra bit på vägen och nästa år ska vi inte lägga lika mycket tid på renovering utan försöka njuta lite mer av vår lediga tid.

Önskar Er alla en riktigt trevlig lördagkväll!

Kramar Bella ♥


6 kommentarer:

Marie sa...

Jättefint Bella!
Skönt att du känner dig (liite) bättre, peppar, peppar!!

Ha en fin lördagskväll du med!kram

Ann-Louise sa...

Ja ni ha verkligen hunnit med mycket med huset sen ni köpte det! Fint med den trappen!

Hoppas den medicin du nu fått fungerar och att du snart få känna dig piggare. Konstig historia du berättar om olika diagnoser?! Förstår din frustration.

Gottiga recept med pepparkakskryddor. Gillar det skarpt så man kankse ska prova muffinsens!

Krya på dig och stor bättringskram!

Ann-Louise

camilla sa...

Hoppas hoppas att det fortsätter gå åt det rätta hållet!! Trappan blev ju super! Får lite engelska vibbar när jag ser ert hus, ser riktigt mysigt ut!

Stor kram

Cicci sa...

Vilken förändring!!! Ni har ju hunnit med väldigt mkt med huset och fint blir det!

Skönt för dig att du känner dig bättre! Hoppas bara att det håller i sig.

Kramar

Vendela sa...

Hejsan,
vilken fin entrétrappa! Det skulle vara roligt om du vill visa upp ditt projekt på Byggla.se. Är du intresserad kan jag erbjuda en morot. Vi har även en golvtävling och badrumstävling som pågår just nu. Maila mig på vendelabyggla@gmail.com så berättar jag mer!
/Vendela

Anonym sa...

Hej,

vilken fin trappa ni fick till huset! Har ni någon ritning till den? Jag skulle vilja ha en likadan..

/David