onsdag 9 november 2011

Zinkhus och trevlig möten på röntgen...


Julen närmar sig och här årets julfina zinkhus ifrån danska Walther & Co och de kliar i köpfingrarna när jag klickar mig runt här och ser allt fint zinkpynt...

Vaknade av väckarklockans gälla signal imorse då ett efterlängtat besök på röntgen väntade. Skulle vara där en timme innan själva röntgen för att dricka en liter kontrastvätska och jag blev positivt överraskad över hur lite den smakade. Hade lite onda aningar om att den skulle smaka allt annat än gott då jag druckit något liknande för många år sedan, men det gick bra och som en bonus fick jag sällskap i väntrummet av en gammal vän ifrån gymmet som jag tränade på i många år innan jag blev sjuk som arbetar på sjukhuset och som hade vägarna förbi röntgenavdelningen och det blev ett oväntat tillfälle för en uppdatering. Nästa överraskning blev att röntgensköterska var en gammal klasskompis som jag inte träffat på säkert 15 år, kul!! Ni vet när man träffar någon och så ser man direkt att det är någon bekant över personen, men det är "fel" person på "fel" ställe och så snurrar det några varv i huvudet innan poletten trillar ner, precis så blev det idag och jag tror det var likadant för oss båda två, med den skillnaden att S redan innan funderat på om det var hennes gamla klasskamrat som skulle komma då hon sett mitt namn och personnummer innan besöket. Röntgen blev gjord så nu är det bara att vänta beskedet om hur det ser ut, håller tummarna för att jag får det innan helgen!

Hoppas ni haft en bra dag och på återseende imorgon!

Kramar Bella ♥

9 kommentarer:

Anne-Lie sa...

Ja den vätskan är ok, bara en liten obehaglig känsla när dom röntgar. Gjorde det senast på nyårsdagen.
Skönt att du har det gjort nu.

Nazima sa...

HÅller tummarna att du får besked innan helgen du slipper tänka på det då.

Lyckades inte komma in på länken till Walther och co, men googlade och hamnde hos Elsas hem som hade massvis från "Walthers" sortiment, kan villigt erkänna att det kliade i mina shoppingfingrar med!
Tusen tack för tipset i förra inlägget ang. Elf cosmetics, har kollat in på sidan flera ggr ,men inte "vågat" lägga beställning, men nu komemr jag nog göra slag i saken! :-)

Ha en skön kväll!
KRAMAR

Susanne sa...

Skönt att du fick din röntgen till slut!!
Visst är dessa zinkhus jättefina, har klämt på några stycken men hejdat mig i sista sekund för var ska jag ha allt ;)

Kram och sov gott

En helt vanlig mamma sa...

Låter ändå som dagen varit bra trots att. Håller tummarna för bra besked// Ulrika

A House With A View sa...

Ja visst kliar det i fingrarna över allt snyggt som finns att klicka hem!! Zinkhusen är helt ljuvliga!!!

Tusen tack för fin kommentar hos mig! Jag har inte varit till frissan än, det dröjer ett tag till, få se om jag törs visa mig efteråt, haha!!!

kraaaaaaaaaaaam aka

Linda - Harmony Home sa...

Vad skönt att du fick en tid för röntgen tillslut. Hoppas nu att du snart får besked och slipper gå och vänta.

Kul att träffa gamla kompisar från förr. Håller med dig om att det är mäkta irriterande när man så väl vet att man känner igen en person men man inte kan koppla ihop med vart ifrån.

Hoppas du får en fin dag
Kram /Linda

alegni sa...

jag hoppas du får besked fort och hjälp mot ditt magonda. jag satt själv i över tre timmar på vårdcentralen med mamma i går, men vi fick en hel del uträttat på den tiden - laboratorieprov, ett en timme långt läkarbesök (det tar alltid lika länge hos läkaren för mamma, hon har så många sjukdomar), röntgen, influensaspruta och hämtning av stomipåsar från hjälpmedelslagret. hellre ett långt besök då man får allt uträttat än flera kortare. :)
zinklyktorna är jättefina, jag vet inte om jag vågar säga det, men jag har sex stycken själv, alla utom en kommer från walthers...
allt gott! kram
ingela

Kia sa...

Jo, jag kan känna igen mig i det. Förut när jag jobba på konsum så kunde jag möta kunder ute i centrum eller så och då sa jag hej som vanligt och man såg att de haja till. Jag var ju på fel plats och fel kläder. : )
Hoppas du får svar snart.
Kram Kia

Therese sa...

Vad fina de är! Själv köpte jag ett sånt billigt på Ellos 99kr det får duga denna vinter :)