måndag 28 november 2011

Fina vänner...


Jag är så otroligt tacksam över de fina vänner jag har som tar sig tid och kommer hit och hälsar på mig när jag inte mår bra. Besöken är guld värda och alldeles tillräckligt så när jag i helgen fick den här fina kudden med dubbla budskap av goa E, jag rörd och varm i hjärtat, TACK!!!
  

 Att det är tanken som räknas och inte storleken när man ger bort saker visade finaste S i helgen när hon kom med den här söta julröda höstglöden tillsammans med gott fikabröd. Så uppskattat då besöket och den trevliga pratstunden i skenet av stearinljus under gårdagens strömavbrottet hade varit mer än tillräckligt, TACK!!!

Jisses, vilket oväder det var under gårdagen, regn och framför allt starka vindar drog in över Västkusten och det har varit strömavbrott och översvämningar i de flesta städer och samhällen längs med kusten. Idag har stormen bedarrat och kortare stunder har t o m solen kikat fram. Jag förundras varje dag över att det är så varmt ute trots att vi snart går in i december, nästan varje dag de senaste tiden har det varit runt +10 grader på dagarna och inte ens på nätterna letar sig temperaturen under nollan. Lite skillnad mot förra året då snön redan legat i ett par veckor och det var betydligt kallare ute.

Vet inte riktigt vad jag ska tro eller skriva vad det gäller mitt hälsoläge, jag är fortfarande konstant illamående och har ont i magen, den förbättring som jag kände förra helgen och i början av förra veckan var tydligen bara tillfällig... Vill tror att det vänder snart igen, jag måste tro att det gör det!!

Hoppas Ni haft en trevlig helg och en bra start på veckan och stort Tack för era omtänksamma kommentarer, det behövs just nu!!!

Kramar Bella ♥

10 kommentarer:

Nazima sa...

Underbar blomma!
Skönt att du har fina vänner omkring dig.
Jag hoppas att du ska få veta vad det är med magen så att du får rätt behandling snarast.
Stor kram och jag hoppas du får en bra vecka trots allt!

A House With A View sa...

Oj vilka fina vänner du har!!! Det är guld värt, betyder allt!!!! Jättefin kudde och söt blomma!! Hoppas nu det vänder och blir bättre med din hälsa igen!

stoooora kraaaaaaaamen aka

cecce sa...

Den största kramen!!!!

Önskar att du snart kan få må bättre.
Ska jag komma med en kaka?:-) Kanske inte hjälper dock...men...ändå...

Kram

Anne-Lie sa...

Stackars dig att det inte ger sig, du har gått länge nu. Jag har lite tur att för mig går det i skov och mina medeciner räddar mig.

Idag är jag hemma för ett allergi, mot en hudcreme. Men den ska verka på djupet säger dom, tydligen så mycket att jag måste stanna inomhus!
Skönt att du har så fina vänner som besöker dig, det värmer så gott i själen när någon bryr sig!
Ha det gott i blåsten.
Anne-Lie

Helenas loggbok sa...

Vilka fina vänner du har, var rädd om dem!
Nu när vi har bott utomlands i ett antal år försvinner vännerna i Sverige. Jag försöker, och försöker hålla fast i dem, men de verkar ha fullt upp med sitt eget. Ska vi ses och höras av är det jag och familjen som måste ta tag i det. Nu känns det mest som de är bekanta och inte vänner längre. Det är sorgligt och gör mig så ledsen.
Stor kram till dig! Hoppas detta blir en bättre vecka!
Helena

LOTTAS HOME sa...

Hej!
Vilka underbara vänner du har, guld värda♥. Kudden är så fin.
Så tråkigt att du inte blir bättre. Jag hoppas verkligen att sjukvården gör vad de kan för att hjälpa dig.
Håller alla tummar och tår för en snar bättring!
Största kramen Lotta ♥

Mia sa...

Hej vännen!!

Vilka underbara vänner du har!! Håll hårt i dem....

Hoppas att du snart mår bättre ♥

Kram Mia

Mina finaste sa...

Vilken himla fin kudde! Vänner är guld och det är verkligen sånt som besök som livar upp :D

Stor kram

Zandra sa...

♥♥

Kia sa...

Vilken härlig kudde!
Hoppas du kommer till ro med magen snart.

Kram Kia