fredag 11 november 2011

Uggs på önskelistan och elinstallation...


Det här bilderna är lånade ifrån Hannahs blogg och uggsen på fotona står högst på min önskelista inför vintern...


Ser precis så där varma och goa ut som ett par riktiga vinterstövlar ska göra, tyvärr ligger priser på Uggsen högre än vad min kassa tillåter så tips på liknande stövlar för en billigare peng mottages tacksamt!!

Go Kväll!

Här hemma har det varit full aktivitet idag trots att jag själv inte gjort så mycket mer än vilat, lagat lite mat och umgåtts med min fina vän A som överraskade mig med att kika förbi när hon passerade vårt hus på hemvägen från kalas i grannnbyn en kort stund. Bättre att ses en liten stund än inte alls så TACK vännen för ditt besök och stort TACK till min bror som är elektriker och som varit här idag och hjälpt oss dra kablar till utebelysning på altanen, framsidan huset, källaringången och baksidan maskinhallen. Skönt att få det fixat nu när mörkret sänker sig allt tidigare på kvällarna och vi blev jättenöjda. Ska självklart visa Er bilder när jag fotat det!


Sambon har tillbringat dagen i arbetskläder och gjort allt ifrån att bistå vid elinstallationen till att bila bort betong från vår gamla trappa och det känns skönt att kunna bocka av ett måste till på att göra-listan...

NU: Romantisk komedi på 4:an och sen väntar sängen för en trött bloggerska!

Kramar Bella ♥

2 kommentarer:

alegni sa...

pernillas bok väntar jag också på. den ser verkligen lovande ut utifrån dina bilder!
oj, så snygga de där uggsen ser ut. jag har sådana där traditionella uggs. de är varma och sköna, men också väldigt hala vid halt före, så då vågar jag inte använda dem, tyvärr.
hoppas du får hjälp mot det onda SNART!
kram
ingela

LOTTAS HOME sa...

Hej fina Bella!
Ett par varma goa Uggs står högt på min önskelista också, ler.
Hoppas att du haft en skön helg, och att du kryar på dig.
Varm kram Lotta